reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
dziś 11 dzień po iui.....kurcze coraz birzej do testowania i co raz wiekszy lek przed jego wynikiem.....normalnie cholernie boje się kolejnego rozczarowania.......powiedzcie ze tym razem się uda wiem musze w to wierzyć i wierze a w zasadzie mam ogromną nadzieje......

zylwia jak przed poniedziałkiem nastawienie:)? trzymam kciuki za ciebie i za wszystkie dziewczyny

reklama
Ooooo nie wiem kiedy tu ostatnio bylam ;))) ale nadrobilam sobie !!! :)

Cikulinka nastawienie super bo wierze ze to bedzie ostatni raz :) zafasolkuje donosze i bede miala nieprzespane noce !! :) a Ty jak tam ? Opowiadaj jak sie czujesz ? Czujesz ze sie udalo ?:) trzymam kciuki baaaardzo ! :)

Cikulinka nastawienie super bo wierze ze to bedzie ostatni raz :) zafasolkuje donosze i bede miala nieprzespane noce !! :) a Ty jak tam ? Opowiadaj jak sie czujesz ? Czujesz ze sie udalo ?:) trzymam kciuki baaaardzo ! :)
no czuje się normalnkie w miarę ostatnio tylko ziewam i ziewam 6 i 7 dnia strasznie mnie coś kuło w środku... no i jak wracałam z kina to myslałam żę w środe do domu nie dojade tak mnie mdliło ....koleżanka sie ze mnie śmieje żę częściej do toalety latam ale ja nie widzę różnicy strasznie bym chciała żęby sie udało :) badrdzo bardzo bardzo ale sama niewiem....boje się rozczarowania...ale jestem pełna nadzieji...ja za ciebie ttrzymam &&&&& dawaj znać na bierząco co i jak...ja może we wtorek albo w środe pójde na bete tak postanowiłam ze tym razem zrobie bete bedzie to 14 albo 15 dzień po iui

Życzę Ci tego z całe serca, niech powróci zielona fala;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

no czuje się normalnkie w miarę ostatnio tylko ziewam i ziewam 6 i 7 dnia strasznie mnie coś kuło w środku... no i jak wracałam z kina to myslałam żę w środe do domu nie dojade tak mnie mdliło ....koleżanka sie ze mnie śmieje żę częściej do toalety latam ale ja nie widzę różnicy strasznie bym chciała żęby sie udało :) badrdzo bardzo bardzo ale sama niewiem....boje się rozczarowania...ale jestem pełna nadzieji...ja za ciebie ttrzymam &&&&& dawaj znać na bierząco co i jak...ja może we wtorek albo w środe pójde na bete tak postanowiłam ze tym razem zrobie bete bedzie to 14 albo 15 dzień po iui
No mam nadzieje ze cos sie tam u Ciebie dzieje ! :) trzymam kciuki ! ! Tak,napisze jak tam u mnie po ocenie owu i ciekawe kiedy IUI?

Dziewczyny ile dni abstynencji miałyście w zaleceniach przed iui?W klinice mam się zjawić 11-12dc .Jeśli zjawię się w 11dc, to zapewne dopiero dostanę pregnyl i następnego dnia iui?Czy się mylę?

Dziewczyny ile dni abstynencji miałyście w zaleceniach przed iui?W klinice mam się zjawić 11-12dc .Jeśli zjawię się w 11dc, to zapewne dopiero dostanę pregnyl i następnego dnia iui?Czy się mylę?
Podobno najlepiej od 3 do 5 dni... No my tyle nie mieliśmy... Ja miałam jedną IUI po niecałych 24 godzinach a drugą po 28 godzinach od Ovitrelle... Ale dziewczyny tu pisaly że miały IUI po ok. 36 godzinach od zastrzyku

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy doktor dawał Wam zwolnienie lekarskie w dniu wizyty /inseminacji? Bo nie zawsze jest możliwość wzięcia urlopu...
Tak samo po inseminacji....czy istnieje możliwość aby dostać zwolnienie?

Do góry