reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj średnio z pęcherzykami. Jeden ma tylko 11 mm a drugi 14. Jutro znowu monitoring. Podłamałam się trochę. Liczyłam na dużo więcej bo to już 14 dc. Dzisiaj jeszcze zastrzyk z Menopuru i zobaczymy jutro.

Trzymam kciuki! Niech ładnie rosną! :) A w którym dniu zazwyczaj masz owulację?

reklama
Trzymam kciuki! Niech ładnie rosną! :) A w którym dniu zazwyczaj masz owulację?
Ciężko powiedzieć, nie umiem zaobserwować u siebie oznak owulacji. Mam PCO, więc tak naprawdę nie wiem czy w ogóle je mam. Ale moje cykle są czasami 45 dniowe, więc może będzie ok.

Ciężko powiedzieć, nie umiem zaobserwować u siebie oznak owulacji. Mam PCO, więc tak naprawdę nie wiem czy w ogóle je mam. Ale moje cykle są czasami 45 dniowe, więc może będzie ok.

Jak masz tak długie cykle to głowa do góry :tak: Wcinaj migdały i popijaj winkiem :-D

Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj średnio z pęcherzykami. Jeden ma tylko 11 mm a drugi 14. Jutro znowu monitoring. Podłamałam się trochę. Liczyłam na dużo więcej bo to już 14 dc. Dzisiaj jeszcze zastrzyk z Menopuru i zobaczymy jutro.
Glowa do gory musi byc dobrze :-) pecherzyki napewno urosna. Trzymam kciuki [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie podobnie dlatego zawsze sprawdzam czy pęcherzyk pękł i badam progesteron. Ale jak lekarz pyta czy mam śluz płodny nie potrafie tego określic. Całe szczęście cykle mi sie uregulowały i mam 30dniowe, ale to raczej zasługa endokrynologa. Co do owulacji to kiedyś zastrzyk na pęknięcie mialam w 20dc.

anett, luteina wątpię że na coś wpływa także śmiało. Ja miałam IUI 17. lutego a 6. marca mniej więcej przypada mi termin @. Teraz myslę, że może 2. marca po pracy skoczę zrobić betę z krwi i będę miała pewny wynik - to by było 13 dni po IUI. Rzadko robię z krwi ale w tym miesiącu przepełnia mnie najdzieja :)

Też zjadłam trzy pączki ale obeszło się bez wyrzutów sumienia, byliśmy zgodni co do tego działania :D

Joko, myślę, że jak najbardziej możesz być w kalendarzu. Będziemy Ci kibicować :)
Trzumam kciuki i kibicuje [emoji110] zycze pieknego prezentu na dzień kobiet [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przykro mi :( no i dlatego zastanawiam sie czy w ogole podchodzic do IUI... Teraz bym juz co prawda miala to za soba ale bardzo sie zawiodlam ze nie moglam teraz podejsc przez te pecherzyki i praktycznie brak sluzu :( a teraz tak czytam ...no nie wiem czy bede w ogole podchodzila... Pomozcie :(

Do góry