natala95
Fanka BB :)
Oczywiscie ze tak ale te mleka naprawde sa ochydneDziewczyny ja się nie znam ale chyba trochę trzeba czasu żeby dziecko się przyzwyczailo też do innego mleka
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiscie ze tak ale te mleka naprawde sa ochydneDziewczyny ja się nie znam ale chyba trochę trzeba czasu żeby dziecko się przyzwyczailo też do innego mleka
A nie powinnosie pierw badań zrobić? A nie na chybił trafił?Zalecila zeby bylo bez laktozy poniewaz wszystko wskazuje na to ze mala nie toleruje laktozy
Ale skoro eidze roznice to wiafomo zew tym byl problemA nie powinnosie pierw badań zrobić? A nie na chybił trafił?
No jak widzisz no to niech będzie.Ale skoro eidze roznice to wiafomo zew tym byl problem
Czy to normalne zeby dziecko okolo pol godz po posilku plakalo az sie zanosilo ???? A teraz jest cichutka i sie usmiecha i gugaNo jak widzisz no to niech będzie.
A moze masz zbyt słaby pokarm i się nie najadala?Czy to normalne zeby dziecko okolo pol godz po posilku plakalo az sie zanosilo ???? A teraz jest cichutka i sie usmiecha i guga
Dlatego jutro kupie normalne i zobacze reakcjeA moze masz zbyt słaby pokarm i się nie najadala?