• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

Boże temat pająków, zgłupiałyście czy jak? :-pOgarniam jeszcze te zwykłe polne, ale mieszkamy w starym drewianym domu i raz na jakiś czas włażą tu te wielkie, czarne bydlaki, o matko! Umieram zawsze gdy je widzę i jeszcze męża nie ma, bo muszę je zabijać, boję się, że syn może takiego złapać. Yyyyyh i też przez jakiś czas mam traumę heh , massssakra. Brat gdy był w Afganistanie mówił, że takie pół metrowe bydlaki tam chodzą, no przecież bym umarła!:no:
A z ciążą i pracodawcą na prawdę mam szczęście, wcześniej 2 lata pracowałam na zleceniu w call center, żałość. Później dostałam wymarzoną pracę biurową z wszelkimi udogodnieniami , nieplanowanie zaszłam i w 5 mies odeszłam na l4, a Oni przedłużyli mi umowę do 2020 roku i mam 100 % płacone na l4 i w ogóle pełny socjal i zawsze jak tam przyjdę to jestem przyjmowana z otwartymi ramionami, w ogóle kilkaset osób tam pracuje i większość to kobiety , firma bardzo prorodzinna, a no i teraz drugi raz zaszłam i nadal się cieszą heh, cud! :-) :)

A teraz jest coś takiego ze jak masz umowę na zastępstwo to po 3 miesiącu ciąży automatycznie się przedłuża do dnia porodu?, czyli macierzyński każdej przysługuje? Słyszałam ze miało wejść coś takiego, ale ciekawa jestem czy rzeczywiście to wprowadzili?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Truskawka teraz nie wiem tez jak jest,siostrzeniec w lipcu skonczy 5lat. Dopytam pozniej siostry czy cos sie zmienilo.

Myszy sie nie boje,ale pamietam w zeszlym roku jak wskoczyl mi do garazu ten wielki zielony konik polny. Akurat bylam sama na noc i jak zawsze przed snem robilam obchod zeby sprawdzic czy mam wszystko zamkniete. Z placzem zadzwonilam do mojego T.i tak sie pozniej tluklam miotla zeby go zabic ze chyba cala wies obudzilam.

Ika ja ogólnie to nie boję się niczego i robali i szczurów i dzdzownic ale jak coś ma więcej jak 6 nóg to mnie brzydzi.
Liluli takie koniki wielkie zielone mi moja kicia przynosi w prezencie :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam rano u laryngologa, nie dała mi na krtań antybiotyku, z krwi wychodzi że infekcja bakteryjna to jest, ale mała. Mam przeczekac do poniedziałku, ewentualnie w poniedziałek da mi duomox jak nie będzie poprawy.
Jak wróciłam z wizyty, to dostałam dużego powera, ugotowałam rosół, posprzątam cale mieszkanie, a teraz siedzę i robię inhalacje podczytujac forum:)

Pamietajcie Dziewczyny, że dzisiaj dzień mężczyzn!;)

Nika bardzo mi przykro, wiem jak to jest stracić zwierzatko-czlonka rodziny.

Tymuniek super, mam nadzieję że znajdę coś bo też mam wyjścia w kwietniu.

Misia noo one nie wchodzą oknem tylko chyba przez rury albo drzwi :D jak się wprowadziłam to było 8 w jeden wakacje to powiedziałam że się wyprowadzam ale akurat wycinalisny pół ogrodu. Teraz jest tak jeden w roku :D

Madziazt już to przegadalysmy na prv:D

No do piwnicy nie schodzę w ogóle bo tam mieszkają pajaki.

Aga k m szacun za zrobienie tylu pierogów!

Chybra ja jak jestem sama to chodzę po sąsiadów - ich 10 letni synowie mi zabierają te pająki[emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pola to dobrze, że nic poważniejszego do poniedziałku pewnie przejdzie :)

Aga_k_m no może spróbuję kiedyś z tymi pierogami ;)

Tak dzisiaj dzień mężczyzn dostał mój 2 perfumy z rossmana bo była promocja 1+1 gratis to sobie wybrał ;)

A co do seriali oglądam teraz Riverdale - fajny :)
A przyjaciółki jakoś mnie nie przekonują, tej liszowskiej nie lubię :P

reklama
Madziazt no coś o tym słyszałam, ale raczej mgliście, podejrzewam, że jest um przedłużona do dn porodu, ale nie wiem czy później macierzyński czy kosiniakowe, niestety nie pomogę :hmm:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry