reklama
Z tymi testami to tez tak mam, ze juz chciałbym widzieć
Dzieki za info o acard a wiecie moze w którym dc bada sie prolaktyne? Kiedys miałam podwyzszona i brałam leki unormowanie, moze powtórzę jeszcze raz bo zbyt wysoki poziom utrudnia zajście w ciąże.
Dzieki za info o acard a wiecie moze w którym dc bada sie prolaktyne? Kiedys miałam podwyzszona i brałam leki unormowanie, moze powtórzę jeszcze raz bo zbyt wysoki poziom utrudnia zajście w ciąże.
maran-atha
Fanka BB :)
Ana ja mialam wykres trzywartstwowy tzn po implantaci temperatura poszybowala jeszcze wyzej i utrzymywala sie juz na wysokim poziomie tj powyzrj 37 stC w dzien implantacji tj 10 d po owulacji byl spadek i gylam przekonana, ze nadchodzi @ ale w 12 dniu po owu test wyszedl pozytywny
powodzenia i nie stresuje sie...
Antonia2016
Zrobiłaś test dzisiaj?Maziajka juz doczytałam![]()
Macie racje z tym testowaniem, ja dlatego bo w ostatniej ciazy pokazal mi przed @ a dzis juz mialam odpuscic sobie, ale jak rano zobaczylam ze temp poszla w gore to pomyslalam a co tam.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ana.
zrobilam, bo temp znow urosla troszke i jeeest! a raczej cien, myslala ze swiruje, prosilam syna czy widzi mowi ze tak, cos tam jest bardzo jasne, ale widzi, jessssuu nie wierze!
Antonia2016
Aaaaa super :-) widzisz!!!!! GRATULUJĘ fajnie będziemy razem na listopadzrobilam, bo temp znow urosla troszke i jeeest! a raczej cien, myslala ze swiruje, prosilam syna czy widzi mowi ze tak, cos tam jest bardzo jasne, ale widzi, jessssuu nie wierze!
Antonia2016
Tosz przecież u mnie było tak samo :-) ja zacElam testy w 12 dpojesli uda mi sie zlapac ten cien to wzuce, ale narazie musze ochlonac i sie nie nakrecac, bo naprawde to cien cienia.
reklama
Millo
Ana ale wiadomosc z rana!!!bardzo sie ciesze jejku:** wrzucaj tesciora bo chce zobaczyc ta jasniutka 2 kreseczke co by sie zarazic♡
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: