marc
Fanka BB :)
Marc byl spadek wiec owu moze byc nawet dzisiaja testy robisz owu?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie nie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marc byl spadek wiec owu moze byc nawet dzisiaja testy robisz owu?
Jaki cud miód z rana@M2b strasznie mi przykro, podwójnie za to, że doświadczyłaś tak potwornej straty i trafiłaś na tak niemądrych ludzi [emoji17]
U nas po usg prenatalnym, dzidziuś jest ruchliwy, zakładał raczki za główkę, popłakałam sie normalnie [emoji5]
Wszystkie parametry są Ok, nie było widać siuraczka więc może będzie dziewczynka, a takie mam przeczucie. Niestety mam łożysko umiejscowione bardzo nisko, skraj dotyka ujścia szyjki i prowokuje skurcze. Czekamy pare tygodni bo możliwe, że łożysko pójdzie w górę. Na razie jestem na luteinie i muszę leżeć [emoji5]![]()
![]()
Może idź chociaż na 2tyg. Odpocznij sobieAch Bulbasku tak moje mdłości moga trwać nawet caly dzien. Choc najgorzej rano. Wczoraj musialam wstac o 5 bo do pracy na 6.45 i tragedia. W pracy zle sie czulam, chyba bede musiala isc na to zwolnienie, bo nie dam rady panować nad gromadka 20 dzieci przy takim samopoczuciu..
Dodatkowo bola piersi dość mocno rano, pozniej troszke mniej.
Dzisiaj rozpoczynam 6tc.![]()
Toż to przecież sama przyjemność ;-)Kalkulator wylicza na 19 kto wie hehe po prostu trza działać :-)
Ja bym na Twoim miejscu robiła. Temperatura + testy i wszystko wieszMarc byl spadek wiec owu moze byc nawet dzisiaja testy robisz owu?
No i to mi się podoba!Wlasnie nieale o 1 w nocy tak mnie lewy jajnik bolał :-) i cycki wiec kto wie :-) dorwałam męża o 1
hejhehhe
A zdjęcia żadnego dla nas nie masz?@marc moim zdaniem jednak owu już była.temp. Troszkę niższa ale nadal ponad linią
a tak jak piszesz, dziś ten pomiar inny niż zwykle także ten...
ale starajcie się nadal hehe
Ja miałam mieć w pt wizyte, ale odebrałam wyniki badań i poszłam wczoraj. Z dzidzia ok, ma 4cm, lekarz 1 raz dał posłuchać serduszkapotem dzidzia się obudziła i zaczęłam ruszać rączkami i nozkami, zabawne to było
Oprócz tego mam anemie, i za gęsty mocz z licznymi bakteriami, lekarz kazał mi pić 3 razy więcej niż teraz (zawsze mało piłam).
No i urosept. Chciał mi dać l4, ale odmówiła to powiedział: nieech Pani pamięta, że to ciąża wysokiej troski i ryzka. Proszę się zastanowić na kolejną wizytę.
No. Także jestem przeszczesliwa i zaczynam bardziej o siebie dbać!
Piękny dzidziuś[emoji7]@M2b strasznie mi przykro, podwójnie za to, że doświadczyłaś tak potwornej straty i trafiłaś na tak niemądrych ludzi [emoji17]
U nas po usg prenatalnym, dzidziuś jest ruchliwy, zakładał raczki za główkę, popłakałam sie normalnie [emoji5]
Wszystkie parametry są Ok, nie było widać siuraczka więc może będzie dziewczynka, a takie mam przeczucie. Niestety mam łożysko umiejscowione bardzo nisko, skraj dotyka ujścia szyjki i prowokuje skurcze. Czekamy pare tygodni bo możliwe, że łożysko pójdzie w górę. Na razie jestem na luteinie i muszę leżeć [emoji5]![]()
![]()
W domuA zdjęcia żadnego dla nas nie masz?
![]()
Super, 4 centrymetry szczęścia :-)@marc moim zdaniem jednak owu już była.temp. Troszkę niższa ale nadal ponad linią
a tak jak piszesz, dziś ten pomiar inny niż zwykle także ten...
ale starajcie się nadal hehe
Ja miałam mieć w pt wizyte, ale odebrałam wyniki badań i poszłam wczoraj. Z dzidzia ok, ma 4cm, lekarz 1 raz dał posłuchać serduszkapotem dzidzia się obudziła i zaczęłam ruszać rączkami i nozkami, zabawne to było
Oprócz tego mam anemie, i za gęsty mocz z licznymi bakteriami, lekarz kazał mi pić 3 razy więcej niż teraz (zawsze mało piłam).
No i urosept. Chciał mi dać l4, ale odmówiła to powiedział: nieech Pani pamięta, że to ciąża wysokiej troski i ryzka. Proszę się zastanowić na kolejną wizytę.
No. Także jestem przeszczesliwa i zaczynam bardziej o siebie dbać!