adunnnia90
Fanka BB :)
A w ktorym dpt robilas?mi przy becie 56 test sikany nie wychodzil tak wiec spokojnie...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w ktorym dpt robilas?mi przy becie 56 test sikany nie wychodzil tak wiec spokojnie...
bete robilam w 9dpt 4 dniowy zarodek.sikance zrobilam dwa w 7 i 8 dpt.oba wyszly negatywne.
Wiedziałam kochana, że wam się uda cieszę się bardzoDziewczyny zrobiłam dzisiaj rano. Od razu się pokazała
jutro idę na betę
Dziękuję kochanaWiedziałam kochana, że wam się uda cieszę się bardzo
to troszeczke chyba za wczesnie.zrob za 2 dni i sie nie nakrecaj za wczasu.trzymam kciukiDziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam test ale nie z porannego moczu. Dzis jest 8 dpt 5 dniowej blastki. I wyszla 1 krecha [emoji20] czy test mogl nie wyjsc? Troche sie zalamalam [emoji22]
alez to jest radosc!!!!!!a beta wyjdzie piekna zobaczysz i moja tez!!!Dziękuję kochanatest zrobiłam o 6 rano, do męża przyszłam z łzami w oczach i daje mu test
było to moje największe marzenie
jutro na betę, zobaczymy ile wyjdzie
Niekontrolowany nocny orgazm we snieNo wiesz.... skurcze nie pomagają, mogą wypchnac zarodek z macicy.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam test ale nie z porannego moczu. Dzis jest 8 dpt 5 dniowej blastki. I wyszla 1 krecha [emoji20] czy test mogl nie wyjsc? Troche sie zalamalam [emoji22]