M2b
Fanka BB :)
Spokojnie poszukaj nowego dobrego. Skąd jesteś? Może dziewczyny cos doradza?4 tydzień. Dokładnie 3 tydzień 5 dzień. Nie mam aktualnie ginekologa. Nie chce wracać do tego sprzed poronienia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie poszukaj nowego dobrego. Skąd jesteś? Może dziewczyny cos doradza?4 tydzień. Dokładnie 3 tydzień 5 dzień. Nie mam aktualnie ginekologa. Nie chce wracać do tego sprzed poronienia.
Warszawa, byłabym wdzięczna za jakieś radySpokojnie poszukaj nowego dobrego. Skąd jesteś? Może dziewczyny cos doradza?
To pocieszam Cie kochana, że 36.9 to już wyższa temperatura. A gdzie mierzysz? W pochwie?
To dziewczyny z Warszawy proszę o pomoc dla Ankuś w znalezieniu super gina!!!Warszawa, byłabym wdzięczna za jakieś rady![]()
Millo a kiedy planujesz pierwsza wizytę u ginekologa?Ankus druga wartos to nmol
Ja zrobie progrsteron w srode
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Poczytałam o niej na znanylekarz i rzeczywiście ma dobre opinie.Ja z Wawy, ale nie wiem czy moja gin jest aż tak dobra by ją polecać, na pewno miła, tylko raczej mało zaangażowana, teraz planuję zmianę, i czytałam dobre opinie o p. dr Joannie Jacko
Wiesz opinie to nie wszystko. Ja o moim też czytałam i co dupe*Poczytałam o niej na znanylekarz i rzeczywiście ma dobre opinie.
Na znany lekarz opinie można kupować, tworzyć z wielu kontPoczytałam o niej na znanylekarz i rzeczywiście ma dobre opinie.
Jak dla mnie to tylko dr Arkadiusz Baran. najlepszy lekarz i człowiek na świecie. Znam go osobiście i pracowałam z nim. U niego czuję się bezpieczne. To lekarz z powołania, do tego miły, rzeczowy i konkretny. Przyjmuje w cmp Chmielna, Grojecka i na Wilanowie.Millo a kiedy planujesz pierwsza wizytę u ginekologa?