Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My mamy takie, są fajne ale na początek i tak stosowałam tylko nożyczki. Paznokcie w nogach obcinam do dziś nozykami, bo mu wrastaja brzydko w dół, wokół palca.
Monti ja mam wozek Quinny buzz 3 i nie uwazam ze to zabawka, jak dla mnie swietny wozek nigdy nie mialam do niego zadnych zastrzezen, i po dwoch latach uzywania jest jak nowy. a ma regulowana raczke wiec jest dla wyszych osob
Zgadzam się w tym, że quinny jest dobry dla wysokich, wiem że się dobrze składa, ale dla mnie głębokość gondoli i to do jakiego stopnia rozkłada się budki sprawia że są właśnie takie jakby zabawkowe. Dla mnie osobiście jednym z priorytetów w wózku była możliwość takiej regulacji budki żeby w razie potrzeby można było dobrze osłonić maluszka. Wiem, że są osoby które bardzo chwalą sobie te wózki, dla mnie jednak to zupełnie nie to czego szukam [emoji53]
Ola W dopytaj w szpitalu bo w wiekszosci nie mozna miec swoich ubranek tylko szpitalne.Ja biore tylko na wyjscie rozmiar 56.Body i taki lekki zwiewny bawalniany kombinezonik mysle ze na czerwiec nie potrzeba wiecej wiadomo jeszcze jakis kocyk jednak to dziecko wychodzi z ciepelka i dla niego nawet 25 stopni to malo no chyba ze bedzie upal to kocyka nie daje.