renia200
mama Victorki :)
Ja na 99% nie jestem w ciazy bo przegapiliśmy owulke [emoji23][emoji23]
Przy corci juz wiedziałam ze jestem w ciazy w tych dniach przez dziwne objawy a teraz zero [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy nastepnej ciazy objawy moga byc inne.Ja na 99% nie jestem w ciazy bo przegapiliśmy owulke [emoji23][emoji23]
Przy corci juz wiedziałam ze jestem w ciazy w tych dniach przez dziwne objawy a teraz zero [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak pójdzie w górę ponad 36,6 to pewno za 3dni i powinien być skokCzy ktoś mi pomoże? Plis, jestem zielona![]()
Myślę ze jesteś jeszcze przed owulacja.Czy ktoś mi pomoże? Plis, jestem zielona![]()
Ja to samo... Dzisiaj trochę lepiej, za to łeb mi zaraz eksploduje a w domu tylko ibuprofen... Tragedia [emoji15]O matko wczorajsze i dzisiejsze popołudnie przespałam... Nie mam siły...
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy skok temp już miałaś to pierwsza faza teraz powinien iść w górę 3dni jednakoweCzy ktoś mi pomoże? Plis, jestem zielona![]()
Mnie też głowa boliJa to samo... Dzisiaj trochę lepiej, za to łeb mi zaraz eksploduje a w domu tylko ibuprofen... Tragedia [emoji15]
Ania myślę że owu będzie koło 17,19,kup paski owu,i po 3dniach wyższych temp powinna być owulacja 6dni przed dużym skokiem masz już plodne i 2 dni poCzy ktoś mi pomoże? Plis, jestem zielona![]()