reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@Roksii89, masz rację. Badania tarczycy są bardzo ważne,szczególnie na początkowym etapie ciąży. Masz jakieś problemy z tarczyca? Hashimoto? Nad lub niedoczynność?
Badania masz w normie. Tsh w ciąży uznaje się w PL za prawidłowe jeśli nie przekracza 2.5 . Ja obecnie jestem w 28tc i tsh+ft4 badam co miesiąc na wizycie.
I nie martw się, bo tsh potrafi w ciąży mocno skakać :) Ja w jednym miesiącu miałam 2.2 a za 3 tyg było już 1.38 ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nigdy nie miałam stwierdzonego hashimoto, miesiąc przed transferem zrobiłam tsh i wyszło 3,60 jakoś tak i dziewczyny dały mi tu znać, że nie mogę mieć takiego tsh do transferu, więc z wywalonym językiem szukałam endokrynologa i w miesiąc spadło mi do 1,15 i teraz po pozytywnej becie 1,67
Ft3 3,21
Ft4 1,51
I nie wiem, czy to dobrze, czy źle bo endokrynologa mam dopiero za miesiąc i się martwię bo wiem, że to bardzo ważne w ciąży

reklama
1491540352-aaaaaa.jpeg
. Niestety na krótko, rano były już oba:)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde jak u mnie ja z mężem na małej połowie śpię , a mój mini pies ma całe łóżko, cudowny widok i cudowne zwierzaki

Ostatnia edycja:
Mam podobnie. Codziennie obiecuje moim dwóm łobuzom, że to już ostatnia noc i zostają w kuchni. A potem jest takie skrobanie do drzwi, że serce mi pęka i znowu lądują na naszym łóżku[emoji4]

Dziewczyny trzymam dziś kciuki za wszystkie. Wracajcie z dobrymi wieściami[emoji8]

Tez to znam[emoji12] [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A jakby tego było mało dowiedziałam się właśnie ze moja przyjaciółka jest w ciąży..cieszę się, ale tak bardzo jej zazdroszczę..
nic tylko strzelić se w łeb..;(
kochana nie mów tak będzie Oki, może ty też za miesiąc będziesz w ciąży, ja miałam to samo jak moje przyjaciółki mówiły mi, że są w ciąży z jedną straciłam kontakt całkiem dlatego, że była w ciąży nie mogłam się z tym pogodzić .A teraz chce tylko, żeby na usg było słychać serducha, żeby było wszytko ok i chce powiedzieć całemu światu, że ja wkoncu jestem w ciąży. Kochana jesxze chwila jesxze moment i ty tez tej swojej przyjaciółce powiesz, wiesz ja też jestem w ciąży :-) życzę Ci tego z całego serca

reklama
kochana nie mów tak będzie Oki, może ty też za miesiąc będziesz w ciąży, ja miałam to samo jak moje przyjaciółki mówiły mi, że są w ciąży z jedną straciłam kontakt całkiem dlatego, że była w ciąży nie mogłam się z tym pogodzić .A teraz chce tylko, żeby na usg było słychać serducha, żeby było wszytko ok i chce powiedzieć całemu światu, że ja wkoncu jestem w ciszy. Kochana jesxze chwila jesxze moment i ty tez tej swojej przyjaciółce powiesz, wiesz ja też jestem w ciąży :-) życzę Ci tego z całego serca
Dziękuje :*

Do góry