reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, a Wy robilyscie przerwę czy od razu szlyscie za ciosem i podejście do drugiego transferu? Zastanawiam się ile czekać, czy organizm powinien odpocząć czy od razu próbować? Podzielcie się proszę doświadczeniami
Ja odczekałam dwa cykle (wyszło 3 miesiące, bo mam nieregularne miesiączki). Po stymulacji moja tarczyca zaczęła wariować, więc czekałam, aż wyniki dojdą do normy. Do tego uparłam się na histeroskopię z pobraniem wycinka w cyklu poprzedzającym (spełniło to rolę scratchingu).
Mój lekarz zalecał mi cykl przerwy.

Witam was w ten piękny dla Mnie dzień [emoji846]Dziś po trzech miesiącach znów wracam [emoji16][emoji16][emoji16]Pierwszy zastrzyk o 21 jak dobrze pójdzie to 19.04 będę już po punkcji . Niestety nie mogę podejść na świeżym ze względu na moje komórki nk i leczenie immunologi ale w maju będę miała transfer dwóch zarodków [emoji68]‍[emoji66]‍[emoji65]i mam ogromna nadzieje ze dołączę do was Mam bliźniaków bo ostatnio to pięknie się tu dzieje [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super trzymam kciuki :-*

Jakim antybiotykiem to leczyliscie przez ile dni i jaki byl odatep do kolejnych badan nasienia? Glownie chodzi mi o to jak dlugo trzeba odczekac po kuracji zeby zrobic wynik kontrolny nasienia czy faktycznie sa to 3 miesiace ?
Ten czas mnie najbardziej przeraza chcielismy zaczac w maju a tu taka kloda pod nogi :(
Nam kazali 3 miesiace odczekac ze wzgledu na kiepskie wyniki nasienia meza

Witam was w ten piękny dla Mnie dzień [emoji846]Dziś po trzech miesiącach znów wracam [emoji16][emoji16][emoji16]Pierwszy zastrzyk o 21 jak dobrze pójdzie to 19.04 będę już po punkcji . Niestety nie mogę podejść na świeżym ze względu na moje komórki nk i leczenie immunologi ale w maju będę miała transfer dwóch zarodków [emoji68]‍[emoji66]‍[emoji65]i mam ogromna nadzieje ze dołączę do was Mam bliźniaków bo ostatnio to pięknie się tu dzieje [emoji846]

Witam czy mogłabym wiedziec jaki masz wynki nk ?

KOchana witaj ponownie tym razem musi sie udac :*

Hej dziewczyny. Mam pytanie do tych co się leczą lub chodzą do lekarzy w Anglii. Któraś z Was pisała o klinikach prywatnych gdzie przyjmują polscy lekarze. Potrzebuje namiary lub jakaś stronę gdzie można sobie takie przychodnie odszukać. Pomożecie?

reklama
Do góry