Roksii89
Fanka BB :)
Mi też chłopak ale wiem, że jeśli są bliźniaki to będzie parka tak mi się wydaje heheznalazlam.wyszedl chlopiec .a mam dwa zarodeczki.moglaby byc parka ale kazda konfiguracja bedzie super![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mi też chłopak ale wiem, że jeśli są bliźniaki to będzie parka tak mi się wydaje heheznalazlam.wyszedl chlopiec .a mam dwa zarodeczki.moglaby byc parka ale kazda konfiguracja bedzie super![]()
Dokładnie cała chodzę! jutro napiszę do doktoroj.moze to od tych wszystkich lekow ...zadzwon do lekarza.moze powinnas zbadac to tętno.jestes pewnie taka rozstrzesiona?.
Ja właśnie jestem po crio miałam zgłaszać się do kliniki przed miesiączka od 2 dc miałam brać leki później usg i tranfer po 3 dniach bo tyle miały zarodkiWitajcie dziewczyny. Postanowiłam się odezwać bo wiem że uzyskam tu odpowiedź na moje pytanie. Mamy jednego maluszka z in vitro. Teraz chcemy wrócić po mrozaczki i kompletnie nie wiem jak to wygląda, nigdy nie miałam crio, mimo że miałam wcześniej dwie całe procedury. Do kliniki mam się zgłosić w połowie cyklu. Czy crio będzie w tym samym cyklu czy kolejnym?
Wypij melise trochę się uspokoisz.Dokładnie cała chodzę! jutro napiszę do doktor
Właśnie nie mam w domu melisy zrobiłam sobie ciepłego mleka to kiedyś też mi pomagało tak nagle mnie wzięło tętno moje 130, a cały czas leżę :-/Wypij melise trochę się uspokoisz.
Doczytałam że się udało, gratulacje i miło się czyta takie wiadomości. A czy przed każdym crio przyjmuje się leki? Może na tej wizycie będzie omówienie i od nowego cyklu startujemy.Ja właśnie jestem po crio miałam zgłaszać się do kliniki przed miesiączka od 2 dc miałam brać leki później usg i tranfer po 3 dniach bo tyle miały zarodki
Zazwyczaj tak bo endometrium musi być Oki i progesteron kilka dni przed crio i zależy, cxy na naturalnym cyklu,czy nie. Ja miałam na naturalnym to progesteron brałam 3 dni przed transferem.Doczytałam że się udało, gratulacje i miło się czyta takie wiadomości. A czy przed każdym crio przyjmuje się leki? Może na tej wizycie będzie omówienie i od nowego cyklu startujemy.
A w którym dniu miałaś transfer?Zazwyczaj tak bo endometrium musi być Oki i progesteron kilka dni przed crio i zależy, cxy na naturalnym cyklu,czy nie. Ja miałam na naturalnym to progesteron brałam 3 dni przed transferem.
Tak udało się :-)
Trzymam kciuki za Ciebie
Teoretycznie 15 u mnie był problem z miesiączka bo była znikala itp heheA w którym dniu miałaś transfer?