M@gda
Moderatorka
Transfet miałam 28.03 we wtorek, więc dziś 13dptJaka beciora wysoka! Super Madziula! Pięknie ,który to dpt?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Transfet miałam 28.03 we wtorek, więc dziś 13dptJaka beciora wysoka! Super Madziula! Pięknie ,który to dpt?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Transfet miałam 28.03 we wtorek, więc dziś 13dpt
Witaj!Czesc dziewczyny. Jestem nowa w tym watku, mam do was kila pytan, poniewaz watek ma ponad 16tys stron szukanie odpowiedzi zajmie mi wieki. Rozwazamy z mezem invitro. Stracilismy jedna dzidzie i niestety teraz nie udaje nam sie "zaskoczyc" mimo monitoringow, stymulacji i leczenia. Jestem tym wszystkim zalamana. Czy na poludniu polski mozecie polecic mi lekarza/klinike ktory moglby pomoc? Czy do tego trzeba sie uzbroic w jakies konkretne badania? Czy te ktore posiadam do tej pory nie beda wazne (za wyjatkirm mutacji mthfr bo chyba sa wazne caly czas?)? Bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam![]()
Jasne, że masz rację! Aż przestałam myśleć logicznie z tego szczęścia. Mam nadzieję, że to stan przejściowyA nie 14dpt?
Jasne, że masz rację! Aż przestałam myśleć logicznie z tego szczęścia. Mam nadzieję, że to stan przejściowy![]()
Można farbowac ale farba bez amoniaku ja w czwartek farbowanie miałam u fryzjera
Mi lekarz powiedział że nie ma farby która nie ma w składzie nic szkodliwego i do 3 miesiąca kazał się powstrzymacJakimi farbami bo te fryzjerskie chyba zawsze mają trochę amoniaku. ? Czy może ziołowymi lub henna.?
Wlasnie u dobrych fryzjerow sa bez amoniaku...ja farbuje nimi cala ciazeJakimi farbami bo te fryzjerskie chyba zawsze mają trochę amoniaku. ? Czy może ziołowymi lub henna.?