reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolka no wreszcie się pokazałaś !! Śliczne nowe to zdj Karolci - ona to zawsze mnie zauroczy tymi włoskami :tak:

.Chciałaś chyba napisać Lenki:-).Tak czy siak dziękuję w imieniu Lenki:-) .Mam nadzieję że napiszesz mi na e-maila swój dokładny adres to chociaż wyślemy Liwii ładną karteczkę,skoro nie ma jak dojechać;-) ( karolinak-ce1@wp.pl ).

.Dobranoc Babeczki.

reklama
Justys Ciebie oczywiscie moje pytanie juz nie dotyczylo :-D:-p:-D
I ja niestety nie potrafie sie tym roczkiem nie przejmowac :eek::rofl2:Strasznie jestem tym przejeta :nerd: Zreszta, ja glupieje przy wszystkim co jest zwiazane z Oliwcia :tak:Nie potrafie inaczej:zawstydzona/y: Przeciez juz kiedys tu pisalam ze ja to jestem "MATKA BLUSZCZUJACA" ;-):baffled: no i w zwiazku z tym wszystko co zwiazane z Oliwcia musi byc zapiete u mnie na ostatni guzik :eek::sick: Perfecto! :baffled::huh:Ale sama dostrzegam ze czasami przeginam, jednak nie umiem sie pohamowac :dry:Przy chrzcie nie bylo takiego cyrku a teraz :confused::szok: Pewnie temu ze chrzest Oliwia miala w trakcie roku akademickiego i bylam zajeta zbytnio zajeciami na uczelni a teraz mam FREE i kombinuje jak kon pod gorke :-p:-D:-D Wiec Kolezanki, BŁAGAM, wyrozumialosci! :-D:-D:-D:-D:-D

czarna strasznie dziekuje :*

karolinna dziekuje milo ze sie podoba :) a poznalismy sie z mezem w pracy ;) najpierw spojrzenia, flirty, pozniej zaproszenia na grilla i odmowy ;) pozniej wymiana numerow tel, smsy, rozmowy tel, pozniej spotkania i rozmowy do rana.. pozniej ;) hihi no i pozniej maz powiedzial ze pragnie spedzic ze mna reszte zycia.. :D pozniej spytal czy jestyem gotowa zostac jego zona ;) slub cywilny mala i teraz slub koscielny i wesele :D

karolinko ale musze ci powiedziec ze masz PRZEUROCZA coreczke!!! napatrzec sie na nia nie moge! wklej no wiecej zdjatek i daj nacieszyc oczka!!!

luczynko u nas roczek Szantusi wypada dokladnie w dzien naszego slubiku ;) wiec na mszy bedzie osobna modlitwa za nia i poznie jspecjalne blogoslawienstwo.,. pozniej w lokalu weselnym bedzie tort malej i oczywiscie sto lat ;) a gosci i zabawe bediemy mieli wspolna ;D
a co Ty planujesz? :)

justynko a sukienke bede miala dokladnie te : The Unspoken Romance Collection - Bridal Style S075726

do tego mam tak jak na zdjeciu bolerko ( do kosciola) i torebke ;) a oprocz tego wiadomo bizuterie, diadem i rekawiczki takie krociutkie :)
mam nadzieje ze nie bede wygladala jak skonczona sirotka ;)

Domiśka jeśli nie zorbisz sobie takiej fryzury to na pewno ślicznie będziesz wyglądać ;-)a tak serio to piekna sukienka i nie jak sirotka tylko jak księżniczka :tak:
Ale super z tym roczkiem Wam wypadło, dwa najważniejsze śiwęta w jednym dniu !!!

A zapmniałam sie pochwalić że moja córcia dzis dała sobie upiąć kucyka na czubku głowy :tak:
a dla nie wtajemniczonych od zawsze graniczyło to z cudem i każda próba wpięcia chociaż najmniejszej spinki kończyło sie rykiem Ałłłaaaaa jakby ktoś skalp jej ściągał !!
A tu kupiłam dzis gazetkę o pony i tam byla torebeczka ze spineczkami i frotkami i najpierw sobie zorbiłam "extra" fryzurę i takim sposobem zgodziła sie żebym jej tez taki kucyk zorbiła. Potem poniosła mnie fantazja i korzystając z okzaji zrobiłam jej jeszcze dwa kucyki i wyglądała uroczo !!! No ale niestey po 10 min z wyrzutem na twarzy sciągneła gumki, oczywiście z wielkim lamentem Ałłłaaaaaa !!!

To powrót do tradycji ZŁOTO moje.

Czarnulka gratulacje scrapkowe deszczowe.

Fajna zabawa może się dołączę chociaż z czasem kiepściutko.

Z wyjazdu do Ciechocinka klapa bo muszę być na miejscu.

W sierpniu idę załatwiać saanatorium. Wiecie gdzie się te papierzyska wiezie ?
Trzeba mieć jakieś badania ??
Ile się czeka ??

NO TO JA SREBRO !!!

Domiśka.... Przepiękna sukienka.....

Justyna... a zrobiłaś zdięcie Liwii z kucykiem.... może też będę miała okazję zobaczyś ten "okaz"....

Luczynka.... wyluzuj.... nie martw się napewno wszystko będzie jak trzeba :)

Jak tam Oliwka?... czy któraś z Was coś wie?

Karolinna... a co Ty ostatnio nas tak mijasz?.... i smutno mi że nie poznam Cię na imprezie u Liwi....

Muszę dziś pojechać do pracy po dokumenty.... bardzo mi się niechce ale na tyle jeszcze muszę się spiąć.....

Hej kochaniutkie
icon_smile.gif

Ja dopiero teraz bo mój m poszedł sobie,a tak by marudził
icon_lol.gif
U nas też niebo baaaardzo brzydkie i chłodno jest
icon_sad.gif
Małe troszke marudne są
icon_neutral.gif
Mam nadzieje ze się poprawią jeszcze
icon_confused.gif
icon_lol.gif
icon_wink.gif
Pranko mi się robi,ale chyba dzisiaj cos popada
icon_confused.gif
a rano zapowiadało się nawet ładnie
icon_sad.gif
idę posprzątać a puźniej zawitam spowrotem
icon_razz.gif
icon_lol.gif
icon_wink.gif

Czarnulka gratulacje scrapkowe deszczowe.

Bardzo dziękuje :-):-):-) Widzę że zaglądasz na N ;-)

No a ja się nie pochwaliłam :-) Martaglo mi przypomniała :tak: Ostatnio co wam pokazałam tą przerubke deszczową z Wikusią,to robiłam to na konkurs wyzwaniowy i wygrałam :-):-):-) Nagrodą jest podanie przez siebie wymyślenie nowego temaatu wyzwaniowego :-)

Justyś ja też mam nadzieje że zrobiłaś foteczke z kucyczkami ;-)

Domiśka suknia boska,będziesz prawdziwą księżniczką :-) Teraz juz ci nie podarujemy byś nie pokazała nam foteczek ślubnych ;-) oczywiści małej księżniczki w swój roczek również ;-)

Karolinka szkoda ze was nie będzie na urodzinkach Liwi :-( Musimy kiedyś się spotkać na kawke ;-)

Szkoda że umarł nasz Czat :-(

reklama
Do góry