reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Różnie, może spaść w ten sam dzień, u mnie w poprzednim cyklu zaczęła spadać 3 dni przed :)

Oho, poszła w górę :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Poszła , poszła :-) chociaż nie wiem co to oznacza, ze blisko owu chyba :p?

Twoja temp jest ładna @Lanvin :-D 3mam ciagle kciuki :-*

Dzisiaj zasnęłam 3min dłużej z termometrem :-D ha ha ha

reklama
@ciufcieibibi możliwe ze hormony jeszcze się nie unormowaly po odstawieniu tabsow a test tez różnie wychodzi czasem pozytyw wyjdzie dopiero po kilku dniach po terminie @ ja np robilam w przed @ a kreski wyszły mocne i wyraźne dziś byłby 4 DC ale chyba się udało bo @ dalej nie ma a jakie masz objawy

Witam sie i ja :)

Lanvin piekny wykres oby temp dalej tak pieknie sie trzymala [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Oczekiwanie za Ciebie tez trzymam mimo spadku zeby jutro milo Cie zaskoczyla i pieknie poszybowala w gore [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Marc to nocka pracowita jak i u mnie ;) tez przyjelam taktyke co 2 dzien [emoji4]

Moze co 2 dzień taktyka nie jest taka zła :-D :-) :-) ;-)

reklama
Do góry