annemarie
Fanka BB :)
mam podwyzszone NK (14,9%) ,ktore sa dodatkowo cholernieAnnemarie a coby Ciebie nie gra w immunologi jeśli mogę podpytać ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam podwyzszone NK (14,9%) ,ktore sa dodatkowo cholernieAnnemarie a coby Ciebie nie gra w immunologi jeśli mogę podpytać ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mam podwyzszone NK (14,9%) ,ktore sa dodatkowo cholernieagresywne i niszcza wszystko co im na drodze stanie,zaburzenia krzepliwosci krwi,pare mutacji, podwyzszona homocysteine,i brakuje mi pare KIR aktywujacych receptywnosc endometrium,cos jeszcze z proteinami,mialam zanizone witaminy,ale z tym juz sie uporalam.Najgorsze sa te KIry
![]()
Hej ja 83 przy 167 cm wzrostuJa waze 88kg przy wzroscie 168 ;-) takze jeszcze wiecej niz ty. Mimo to lekarz mowi ze dobrze rokuje . Jednak przy kazdej wizycie mi powtarza ze mam juz nie tyc bo wyspkie bmi nie jest dobre w tej sytuacji...
to jest Prothrombingenmutation.Czyli opcja trombozy,poronien,odklejania sie placenty.Brzmi strasznie ale Heparyna ,kwasem foliowym i metafolinem mozna z tym walczyc.Nie poddawaj sie ,wierze sie wszystkim sie uda ,chociaz czasem ta droga jest kamienista.Wykryto u mnie Zidentyfikowano mutacje 20210G>A w jednym allelu ceny F2 w układzie heterozygotycznym.
A gdzie je masz we krwi czy w wysciolce macicy? bo to tez roznica...wspolczuje tak czy siakCo ja mam powiedzieć ja mam komórek NK ponad 50%![]()
U nas wszystko dobrze...serduszka biją :-)
Możesz napisać jaki ginekolog Cię prowadził zanim zaczęłaś in vitro
Ile masz lat ? To twoje pierwsze podejście?
Fantastycznie. Masz moze fotka zeby pokazac. Niesamowicie ci gratuluje 2 malenstw.U nas wszystko dobrze...serduszka biją :-)
Dziękuję bardzo za kciuki! [emoji173]
Ja bez zastanowienia idę na urlop od razu po punkcji, bo to kwestia 3-5 dni do transferuPowiedzcie proszę czy powinno się po transferze iść na urlop lub l4 i leżeć? czy normalnie chodźcie do pracy?
Dziękuję!Fantastycznie. Masz moze fotka zeby pokazac. Niesamowicie ci gratuluje 2 malenstw.
Lekarz mowiz cos?
Ktory to tc?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom