reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Czy któraś was podczas zaczęcia procedury in vitro dowiedział sie ze ma bolerioze? Lekarz kazał mi zrobic prze bóle kość i stawów, moze to nie do końca wina antagonisty który przyjmuje na przysadkę...
Jesliblekarz cie prosi, zrob. To podstepna choroba. Szwagier ma i byl czas ze bylo slabo z nim. Bardzo dlugo nie bylo diagnozy...
Jesli jest podejrzenie to dla pewnosci zrob test.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@adunnnia90 piekna fasolka :)
@Oska305 oswoilas sie juz z myślą ze bedziesz mamą? i jak u Ciebie? Jeden dzieciaczek czy dwa?

@Peugeotka36 jeeee widza, że nie ino jo tu ze śląska :D
U nas będzie dwójeczka. Cieszymy się bardzo, ale na razie tak na trzeźwo. Teraz drżę na myśl o badaniach prenatalnych. Z naszym Aniołkiem właśnie wtedy dowiedzieliśmy się, że jest bardzo źle. Przeszliśmy piekło i boję się o te Maleństwa.

0d1ycsqvevghxl57.png

Jak klulam byle gdzie to mnie bolalo, ale teraz mam pewien sposob.
Odkażam z pol brzucha i delikatnie przykladam igle w rozne miejsca. Kluje tam gdzie jest najmniej unerwione miesce, wkluwam sie powoli i powoli wstrzykuje zawartosc ampulki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia ty dalej bierzesz fraxiparine, przy zagniezdzaniu tak ale po i bierze się później?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry