Ropuszka666
Fanka BB :)
Dr. Brelik, transfer robił dr. Głąbowski i do niego idę na serduszkowe usg bo mój bedzie na wolnym![]()
Ja chodzę do Dr G
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dr. Brelik, transfer robił dr. Głąbowski i do niego idę na serduszkowe usg bo mój bedzie na wolnym![]()
Na Meliskę HahahaJa sie lecze dr Kaczynskiego. Troche malomowny ale ufam mu.
Stara Iwiczna faktycznie niedaleko. To moze kiedys na herbe wpadniesz?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane życzę wam żeby dzisiejszy dzień był pełen pozytywnych wiadomości. Trzymam mocno [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] za dzisiejszy dzien [emoji4]@MilkyWay - udanego transferu
@Liv26 - złotego jaja podczas punkcji
@AnetaB-stok - wysokiej bety
@Ilona 88 udanego usg
@tusiaczzek1988 - cudownych podsłuchów
@mery86 - udanej wizytty
Za pierwszym
Za pierwszyma Jak u Ciebie bylo? Masz plan całą ciążę prowadzic w vitrolive?
To raczej tez sie znajdzie. Moze pogoda bedzie ladna to na ogrodku.by sie siadlo. Serio mowie. Kiedy masz ta wizytę?
Na razie jeszcze mam wizyty w klinice ale jakby się okazało że nie będzie mogła mnie prowadzić to tam się przeniosęTo raczej tez sie znajdzie. Moze pogoda bedzie ladna to na ogrodku.by sie siadlo. Serio mowie. Kiedy masz ta wizytę?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję[emoji8]@MilkyWay - udanego transferu
@Liv26 - złotego jaja podczas punkcji
@AnetaB-stok - wysokiej bety
@Ilona 88 udanego usg
@tusiaczzek1988 - cudownych podsłuchów
@mery86 - udanej wizytty