marcysia_mati
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Juz nie bierzesz luteiny i magnezu ? ej to ja tez nie chce . Mam w srode lekarza to bd 34.3 to moze faktycznie tez mi pozwoli odstawic . Ostatnio mowil ze w 36 tyg . Moze chodzilo mu o skonczony 35.0 nie 36.0 [emoji41][emoji41][emoji41]
Dziś na obchodzie lekarka mi powiedziała, ze na ostatnim usg w czwartek moja młoda ważyła 1990 gramJeśli to prawda to nie jest zle
![]()
Moja dziś tez od rana szalała, na Ktg to strasznie, tętno do 180 jej dochodziło. Teraz już jest spokoj w brzuchu wiec pewnie śpi.
Pogoda jest depresyjna, mi się tez spać chce.
Marcysia, będę jutro mocno trzymać kciuki za twoje usg![]()
Kathleen, to znaczy,ze Ty cala dobe pod ktg bedziesz podlaczona? Opowiedz, jak to wyglada w praktyce? A co w ogole mowia u Ciebie o rozwiazaniu?
Moj Maly tez dzis jest bardzo aktywny. Wlasciwie to od wieczora. Az zdarzylo mi sie pare razy syknac z bolu, a przeciez wcale taki wielki nie jest,bo to dopiero 28 tc. Tak mnie kopnal, jak zasypialam,ze obudzilam sie w pelnej gotowosci ;-)
Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom