Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ehhh ja tez, pierwszy brak swiadomosci co czeka i kiedy nadejdzie, mimo ze nie bylo źle ani długo mam takiego stracha ze juz spać nie mogę... Tym bardziej ze ta ciąża jest dokładnie odwrotna niż pierwsza wiec jak pierwszy poród nie byl zły to teraz to boje sie ze będzie masakraZaczynam bać się porodu.
Zazdroszczę wszystkim pierworódkom. Wtedy była ekscytacja porodem. A teraz zupełnie jej nie ma. Wiem co mnie czeka, wiem jak boli i wiem ze dam radę, ale i tak zaczynam mieć stracha.
Ech wiem co czujesz. Mi oczy wychodzą jak mała się rozpycha i chyba w szyjke wali a gdzie tu poród dlatego odpycham te myśli ode mnie. Strach i zamartwianie się nic nie da więc nie myślę [emoji3]Zaczynam bać się porodu.
Zazdroszczę wszystkim pierworódkom. Wtedy była ekscytacja porodem. A teraz zupełnie jej nie ma. Wiem co mnie czeka, wiem jak boli i wiem ze dam radę, ale i tak zaczynam mieć stracha.
Dalej jest. Ale zauwazylam, ze im mniej siedze tym mniej pieczeZajac a jak tam Twoje pieczenie? U mnie dalej jest, ale zauwazylam ze to jest tez mniej wiecej w tym miejscu gdzie sie konczy ten pas ze spodni albo leginsow ciazowych... wiec chyba nawet nie bede mowila o tym lekarzowi, bo to raczej podrazniona skora
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom