reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czekamy na wieści i na zdjęcie &&&.

Mi pani w laboratorium ostatnio mówiła żeby wyluzowac, odpuścić. No i tak niby zrobiliśmy i duuuzo, mi się wydaje, że u mnie się babel nie może zagniezdzic.

U Ciebie to jakieś olbrzymie te wartości . Ale szybko spadło. Daje mi to nadzieję.
@Lanvin twój wykres całkiem calkie

To normalne badania w ciąży, mnie przy nich nikt nie pytał o grupę. Dziwna babka.

A jaka ci wyszła, że taka dawka?? Właśnie endo mi mówiła, że ten lek co Ania ma to daje najwięcej skutków ubocznych. Ale kazała z tym do ginekologa. Żeby on decydował co i jak. Bo ona bardziej, że jest ciąża. Dziwne wróżenie z fusów.
@M2b w końcu ten dzień wylotu. Trzymam &&& za lot i badania. Odzywaj się do nas, jak będziesz w PL.
Ok dziękuję kochana już się nie mogę doczekać pogoda ma być super podobno, z rodzicami się zobaczę, rodzeństwem ale z drugiej strony boję się okropnie co mogę usłyszeć. Trochę miałam małe załamanie, też się nie udzielalam bo nie chciałam takiej smutnej atmosfery sprowadzać.
Postaram się odezwać w trakcie wyjazdu. Rodzice mają neta więc nie powinno być problemów [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie z @ to jest teraz problematyczne do stwierdzenia - zawsze miałam 29 - 30 dniowe cykle ale w tamtym miesiącu (nie wiem czy przez CLO) miałam 24 dniowy. Teraz nie brałam CLO tylko menopur więc nie wiem. Jak 24 dni to @ powinna być jutro, jak 29 - 30 to powinna być 20 lub 21 maja. Jeszcze trzeba wziąć pod uwagę, że brałam duphaston i dopiero dziś odstawiam (lekarz powiedział, że mam przerwać jak wynik będzie negatywny) i nie mam pojęcia ile dni po odstawieniu pojawia się okres. Najgorsze, że ten biało żółty bezwonny śluz ciągle ze mnie leci i jeszcze dobija.... nigdy nie miałam tyle i takiego śluzu przed @ jak coś to brązowe plamienia a nie żółty śluz...

Zrób betę, bdziesz miala 100% pewności..
Ja po dupku okres dostałam po 2 dniach....
Przed ciążą też zalewał mnie białomleczny, czasem żółtawy śluz....

Ok dziękuję kochana już się nie mogę doczekać pogoda ma być super podobno, z rodzicami się zobaczę, rodzeństwem ale z drugiej strony boję się okropnie co mogę usłyszeć. Trochę miałam małe załamanie, też się nie udzielalam bo nie chciałam takiej smutnej atmosfery sprowadzać.
Postaram się odezwać w trakcie wyjazdu. Rodzice mają neta więc nie powinno być problemów [emoji6]

Bedzie dobrze, a jak początek cyklu to fajnie bo zrobisz fsh,LH, Estradiol. Do kiedy będziesz w PL?? I kiedy wizyta??

MoKa ale jeśli masz takie rozne cykle to na test chyba za wcześnie?

No właśnie ja nigdy nie miałam różnych - od kiedy przestałam łykać antykoncepcyjne to cykl był zawsze 29 - 30 dniowy chyba raz się zdarzył przez dwa lata taki 34 dniowy. No i ostatnio ku mojemu zdziwieniu miałam 24 dniowy a już od 20 dc w tamtym miesiącu miałam plamienia. Tak to nigdy nie miałam krótszego niż 29 dni. Też mnie lekarz zdziwił, że w 14 dniu cyklu mam robić test a nie w dniu spodziewanej @ jak to wszyscy mówią czyli za 5 - 6 dni. No ale z kolei wszędzie czytam, że @ dostaje się 14 dni po owu no i że 14 dni po owu już test na pewno ciążę wykryje choćby cienką kreską.
Jeśli do soboty nie dostanę @ zrobię jeszcze jeden test a jak dalej będzie negatywny i @ nie będzie zrobię w poniedziałek betę ale coś nie chce mi się wierzyć, że się test pomylił :(

Do kierownika i to na pismie bo na gebe to moze wszystko powiedziec a na pismie to juz ciezej pierdzielic. Moze baba otrzezwieje.

Ehh od akcji z ordynatorka z Kielc jestem bojowo nastawiona na wszelkie chamstwo.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A co się zadziało?

No właśnie z @ to jest teraz problematyczne do stwierdzenia - zawsze miałam 29 - 30 dniowe cykle ale w tamtym miesiącu (nie wiem czy przez CLO) miałam 24 dniowy. Teraz nie brałam CLO tylko menopur więc nie wiem. Jak 24 dni to @ powinna być jutro, jak 29 - 30 to powinna być 20 lub 21 maja. Jeszcze trzeba wziąć pod uwagę, że brałam duphaston i dopiero dziś odstawiam (lekarz powiedział, że mam przerwać jak wynik będzie negatywny) i nie mam pojęcia ile dni po odstawieniu pojawia się okres. Najgorsze, że ten biało żółty bezwonny śluz ciągle ze mnie leci i jeszcze dobija.... nigdy nie miałam tyle i takiego śluzu przed @ jak coś to brązowe plamienia a nie żółty śluz...
Kochana, ja nie pamiętam jakie tabletki brałam, ale dostałam na wywołanie okresu, jednak nie pojawił się przez wiele miesięcy :) wiec może u Ciebie tez tak będzie :) nie zawsze w terminie test wychodzi, wszystko zależy od tego kiedy się dzidź zagniezdzil :)

Baw się dobrze, misia [emoji8] a pogoda faktycznie ma być super, pod koniec tygodnia 26 stopni u nas :)

Zrób betę, bdziesz miala 100% pewności..
Ja po dupku okres dostałam po 2 dniach....
Przed ciążą też zalewał mnie białomleczny, czasem żółtawy śluz....
Ja od owu mam właśnie cały czas mokro w majtkach. Nie wie, czy to infekcja jakaś się czai, czy co...wczoraj profilaktycznie zaaplikowałam Lactovaginal i w środku miałam taki mleczny śluz.

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie moje kochane ...
@pyzunia86 , @oczekiwanie , @MoKa nadal trzymam &&&& za was poki nie ma @@@ nie ma sie też co załamywać kochane bo byc może jest to niepotrzebne ... a testy czasem swiruja mojej siostrze też dopiero dwie kreski wyszly 2 tyg po terminie @@@ takze dzioluszki nie załamywać mi się tylko myśleć pozytywnie bo nawet jesli do ktores z Was ta wredna @@@ przyjdzie to co innego nam zostalo jak walczyć dalej ....ściskam Was mocno i dużo duzo wytrwałośći życzę ... nie poddawajmy się tak łatwo to My mamy mieć nasz los w swoich rękach a nie na odwrót ....❤️ ❤️
@Lanvin słońce oby to bylo to !!!! W końcu muszą zacząć sie dziać cuda na tym naszym forum dosyć by juz bylo tych negatywnych testów itp pora na to by zaczelo byc lepiej dla kazdej z Nas ❤❤️
@Izabela90 &&&& za wizytę na pewno wszystko bedzie dobrze ! Życzę ci na jutrzejszej wizycie pięknych widoków z brzuszka ❤❤️

Witam was w ten cudowny dzień.wkoncu ciepło się zrobiło.jest ekstra:)
U mnie jeszcze 6 dni do terminu.oby szybko zlecialo:)
@MoKa przykro mi choć może jeszcze za wcześnie.nie smuc sie:(
Która w najbliższym czasie jeszcze testuje??
@Lanvin nie znam się na tych temperaturach i mierzeniu ale jak dziewczyny mówią że to dobrze wygląda to napewno tak jest;)trzymam mocno kciuki kochana!!!
@Izabela90 powodzenia na wizycie i życzę Ci pięknych widoków:)
Miłego dnia skarbki

reklama
Witam :) staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszego synka :) więc tak brałam tabletki anty novynette przez około 3 lata przestałam je brać 3 miesiące temu okres miałam co 28 od kad przestałam brać tabletki @ zmienił się na 32-34 dni . Kochaliśmy się z mężem 27 kwietnia w dni płodne ! Powinnam dostać okres dziś a go nie mam , strasznie bolą mnie piersi i nie powiem powiększyły się i to sporo , jestem ciągle zmęczona , senna i co najważniejsze ciągle bym coś jadła a ja należę do osób co jedzą bardzo mało ( obiad przez cały dzień) ! Kiedy zrobić najlepiej test ciążowy żeby już coś wykazał ? Dziękuję za każda odpowiedź i pozdrawiam :)

Do góry