Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Odnośnie wcześniejszych tematów, ja przytyłam łacznie 6kg więc jestem tą szczęściarą, że rozstępów zero a brzuszek minilewatywy u nas robią każdemu chyba że ktoś nie wyrazi zgody... nie wyobrażam sobie nie mieć, niestety choćby mini kupka przy parciu wiadomo jaki możedać efekt... naprawdę wstydziłabym się i męża i personelu... dla nich to może normalne, ale z pewnością nie za miłe... jeszcze w upał czerwcowy którego się spodziewam
ale teraz tak moge pisać a przy porodzie będzie mi pewnie wszytsko jedno hehe
Ja przytyłam 9kg w tym duży dzieciaczek,brzuch mam też mały,niektóre kobiety w 30tc mają o wiele większy. Lekarz na wizycie od razu sprawdzał ilośc wód ale mówił,że od razu widać że w normieOdnośnie wcześniejszych tematów, ja przytyłam łacznie 6kg więc jestem tą szczęściarą, że rozstępów zero a brzuszek minilewatywy u nas robią każdemu chyba że ktoś nie wyrazi zgody... nie wyobrażam sobie nie mieć, niestety choćby mini kupka przy parciu wiadomo jaki możedać efekt... naprawdę wstydziłabym się i męża i personelu... dla nich to może normalne, ale z pewnością nie za miłe... jeszcze w upał czerwcowy którego się spodziewam
ale teraz tak moge pisać a przy porodzie będzie mi pewnie wszytsko jedno hehe
Rozstępy zrobiły mi się paskudne na brzuchu [emoji33] i smarowałam się wszystkim co możliwe praktycznie od początku ( bio-Oil,mustela,palmers) i nic nie dało taka skóra [emoji22] a cieszyłam się ze nie będę miała aż tu nagle wystrzeliły w 8 miesiącu dopiero [emoji33][emoji33][emoji205] jestem tygryskiem[emoji41][emoji197]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom