Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dasz radę!!!Tylko ,że ja się obawiam o poród w terminie lub po ze względu na dużą główkę mojego małego. A ja nie jestem jakaś silnie zbudowana ,żeby dać radę urodzić takie duże dzidzi

Zgonię tą całą głupotę, która się tu odwala na hormony zwiazane z ciążą i całym tym stresem... no cieżko mi jest uwierzyć, ze przyszłe/obecne mamy (w moich oczach odpowiedzialne, racjonalnie myślące istoty ludzkie) są w stanie kłócić się na jakimś incognito forum, wirtualnie... przeciez to śmiesznei ta potrzeba "zabłyśnięcia" wypowiedzią gdzieś, byle gdzie... potrzeba zaistnienia. Po co Wam to ? każda z nas w pewien sposob odczuwa frustracje z powodu ostatnich ciężkich ciążowych tygodni... po co ten jad ? zjedźcie coś słodkiego, zróbcie dla siebie cos miłego, to pomaga
Ogarnijcie się Kobiety
![]()
Hehe...ja już wciągłam słodkie A mnie jak nerwica bierze i mówię do mojego,że to przez hormony to się śmieje ze mnie i mówi,że mam nie zgadaniać na hormony!
Veronica,
przekaz swojemu Mężczyźnie, ze się nie zna, wiec niech nie komentujeMasz absolutną rację
co On moze wiedzieć...
![]()