Kacprysiowo
Moderatorka
Masakra!!
Pierwszy raz zrobił się tutaj gowno syf!!
Pierwszy raz zrobił się tutaj gowno syf!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ma zapalenie tarczycy. Nie wiem skąd to się bierze ale to może jakieś jest wirusowe. Pewnie podleczą go i wyjdzie. Minimum 3 dni leży bo NFZ zwraca wtedy pieniądze do szpitala. Dlatego my po porodzie 3 dni leżymy. póki co ja i mąż do szpitala nie chodzimy żeby czegoś nie złapać.
Chciałam Wam się "pochwalić", ze dziś szpital mnie odesłał do domu, a miałam taką nadzieje juz urodzić... u mnie minęło co prawda 5 dni od daty planowanej, a oni przyjmują po 7 dniu.
Wyniki wszystkie super. Nadal brak jakichkolwiek sygnałow...
Mam jednak małe pytanie do Was, bo badanie na fotelu było bardzo bolesne - czy to dlatego, ze zrobiła mi masaz szykki macicy ? Tylko, ze to trwało tylko kilkanaście sekund..
Ja oczywiście do Niej, ze umieram z bólu, a babka na mnie się głupio patrzy i mowi, ze to tylko palec a co ja zrobię jak to bedzie główka ?![]()
Też słyszałam,że bolesne ale moja położna mi powiedziała,że jak robi się prawidłowo to nie powinno bolećJa słyszałam że to jest bolesne. Ale żeby wypuścili 5 dni po terminie to jakieś dziwne. To co masz czekać aż zielone wody będą.
A mówiła Ci,ze robi masaż szyjki?
Wybaczcie, przysnęlo mi się
Babeczka nie wspominała, ze to masaż.
Może w ten sposób tylko się orientowała czy jest i na ile rozwarcie ?!? No cóż, przedsmak już jakiś tam dostałam![]()