Alfistka
Fanka BB :)
Może i nie problem Gosieńka ale gorzej już z opanowaniem w wychowaniuEj no juz nie przesadzaj dzieci przed 40 teraz to nie problem
Hehe u mnie wiek Jezusowyjak to mowia
(żarcik oczywiście)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może i nie problem Gosieńka ale gorzej już z opanowaniem w wychowaniuEj no juz nie przesadzaj dzieci przed 40 teraz to nie problem
Hehe u mnie wiek Jezusowyjak to mowia
Oczywiście. W naszym przypadku skończy się na porodzie w wojewodzkim zamiast miejskiego [emoji6]Dokladnie anetka a wysikie ryzyko przy blizniakach dla lekarzy jest raczej powiazane z tym ze w wiekszosci przypadkow jest to ciaza wczesniacza. Pozatym nie rozni sie od innych. Problem moze byc jesli blizniaki sa jednojajowe jednoowodniowe i z jednym lozyskiem wtedy jest pod intensywna kontrola.
Oczywiście poglaszcze moje wiercipietki [emoji8]Zazdroszczę Ci i zarazem dużo, dużo, dużo zdrówka życzę
Pomiziaj dzieciaczki od "Cioci"![]()
Dziewczyny która z Was ma PCOS?
A to Twój pierwszy raz?
Mocno, mocno trzymam kciuki z piękne blastki[emoji110] [emoji110] [emoji110]Mam nadzieje ze bedzue 6 pieknych choc po cichu licze tez na wiecej nam przy 3 pelnej procedurze zapladniaja wszystkie
Dziewczyny która z Was ma PCOS?