M@gda
Moderatorka
Super, gratulacjeDziewczyny u mnie dzisiaj radosc od 6 rano... zrobilam sikanca w 7dpt i jest pozytywny! Pewnie bym poczekala do bety ale moj luby przyniosl test i powiedzial zebym sprawdzila [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, gratulacjeDziewczyny u mnie dzisiaj radosc od 6 rano... zrobilam sikanca w 7dpt i jest pozytywny! Pewnie bym poczekala do bety ale moj luby przyniosl test i powiedzial zebym sprawdzila [emoji4]
Ja mialam brac od 1dnia po punkcji caly czas i rano przed transferem tez. Najlepiej skonsultuj z lekarzemDziewczyny czy leki dopochwowe brać rano przed transferem? I mam luteinę też tą pod język 3x4 tabletki, to też już przed transferem? Gin mi powiedziała, że Relanium koniecznie 2 godz przed transferem i piroxicam też 2 godz przed, ale nie spytałam co z dopochwowymi?
Sol, zrób jeszcze przez kilka następnych dni. Mi kilkanascie, chyba 12dpt albo 14dpt druga kreska wyszła sporo bledsza....A u mnie dziś smutne wieści.. 9dpt test negatywny z moczu i chyba znowu się nie udało![]()
Smutno mi chociaż zdaje sobie sprawę, że może być jeszcze za wcześnie. Z drugiej strony cień kreski powinien się pokazać...
Jeszcze trzymam leki ale marno to widzę.
Blastka numer 2 też ze mna nie chciała zostać
Mamy jeszcze 2 ostanie, trochę wolniejsze z 6 dnia ale są - nie wiem jak one rokuja .. to nasze ostatnie nadzieje....
Wspaniale!!!Ja dzisiaj się cieszę bardzo, bardzo, bardzo bo w poniedziałek mam TRANSFER!!!
Dzwonili z laboratorium i te moje dwie kruszynki pięknie się dzielą i po pełnej 3-ciej dobie jedna jest 8 komórkowa a druga 10-cio komórkowa czyli już chyba mogę być spokojna
Wiedziałam, że będzie dobrze, od początku w nie wierzyłam...., nigdy nie można wątpić![]()
Wpisałam MadziaWspaniale!!!
Juhuuuu!!!!
Koniecznie wpisz się w kalendarz.
A jak się czułaś po? Mąż mógł do Ciebie przyjść? Ile po jechałaś do domu?
Spokojnie, ja po 1,5 godz już chodziłam po sali i szukałam leakrza zeby cokolwiek mi powiedziała i moje adhd nie pozwalało na spokojne leżeniePo narkozie czułam się naprawdę super, odpłynęłam od razu po podaniu i mile to wspominamproblem zaczął się kiedy ketonal przestał działać... ale myślę, że jutro ból minie
Byłam sama na sali wypoczynkowej , a więc mąż mógł przebywać ze mnąmiałam fantastyczną opiekę, przemiła pielęgniarka zajmowała się mną przez cały czas , pan anestezjolog oraz mój lekarz zaglądali do mnie kilka razy w ciągu 2 godzin po zabiegu
![]()
We wtorek mam punkcje. Oczywiście już panikuje, będzie robił mi to inny lekarz bo mojego nie ma. Pierwszy raz będe miała narkozę. Nie będzie transferu w tym cyklu bo mam według lekarza prawdopodobieństwo hiperki.