tez pomyslalam o plamieniu implantacyjnymMoże to implantacyjne ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tez pomyslalam o plamieniu implantacyjnymMoże to implantacyjne ☺
Czekasz na okres i albo zaczynasz cykl sztuczny z estrofenem i czekacie na ładne endometrium, albo cykl naturalny, pęcherzyk pęka i transferszybko zleci zobaczysz, ale masz sytuacje pewniejsza niż w takim stanie, ból nie mija? Mi ketonal pomógł w pierwszy dzień
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Omeprazol to lek który w ciąży brać można jeśli lekarz uzna że jest więcej korzyści niż zagrożeń. Porozmawiaj z lekarzemDziewczyny czy któraś ma astmę? ja mam i nikt mi o lekach nie powiedział czy brać przed transferem czy nie...i omeprazol codziennie jeszcze biorę rano od wielu lat i też nie wiem co robić...
7dpt zrobiłam betę wyszła 88 a 8 dnia normalnie mnie zalało " czekolada " 9dpt beta 200Dziewczyny czy któraś z Was miała brązowe plamienia po transferze (7dpt) a mimo tego beta wyszła pozytywna? Straciłam już nadzieje ze cokolwiek z tego będzie...
Hej dziewczynycieszę się ze dotarłam na to forum
trochę mi umysł rozjaśniło
ja jestem w trakcie stymulacji i boje się niesamowicie czy wszystko się uda... Gratuluje tym którym się udało i trzymam kciuki aby innym tez tak dobrze poszło
![]()