reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Kawoszka hahahha mój zamiast dać skarpety i majtki do kosza na pranie wrzuca ciagle do śmieci [emoji23][emoji23] rozrzutny a co tam haha dzisiaj pojechał sobie kupić jakiś wzmacniacz czy coś tam do telewizora i cieszy się jak dziecko [emoji23][emoji23] siedzi i przełącza tam coś ciagle [emoji23][emoji23] dziewczyny pochwalcie się wózkami tak wgl :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zdjęcie z neta ale taki zestaw bez torby
545565080_1_261x203_wozek-x-lander-wielofunkcyjny-3-w-1-model-oceanic-wyszkow_rev006.jpg

Załączniki

• 545565080_1_261x203_wozek-x-lander-wielofunkcyjny-3-w-1-model-oceanic-wyszkow_rev006.jpg
    545565080_1_261x203_wozek-x-lander-wielofunkcyjny-3-w-1-model-oceanic-wyszkow_rev006.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 295
Kasieks bardzo ładny :) Oki Kawoszka to jutro [emoji7] dziewczyny łapiecie czasem doła tak bez większego powodu ? Ja im bliżej porodu tym bardziej mi smutno , ja nie wiem czemu

To pewnie hormony.jak byłam w szpitalu to tak miałam że ciągle chciało mi się płakać. Teraz jak jestem w domu to wszystko mnie wkurza i ciągle się czegoś czepiam.nawet mnie to przeszkadza :oo:.pewnie mamy już dość bo ciężko z brzuchem i co chwile coś boli.pewnie natura tak to wymyśliła żeby kobiety pomimo strachu przed porodem miały już tak dosyć ciąży że same chcą rodzić :-D

Kasieks bardzo ładny :) Oki Kawoszka to jutro [emoji7] dziewczyny łapiecie czasem doła tak bez większego powodu ? Ja im bliżej porodu tym bardziej mi smutno , ja nie wiem czemu

Dzięki ale chyba nie do końca przemyslałam zakup bo wózek trochę ciężki a ja mieszkam na 2 pietrze.zobaczymy jak sobie z nim będę radzić :confused:

Kasieks masz racje to hormony a już się wczoraj przestraszyłam ze oszalałam [emoji23][emoji33]. O kurde No to faktycznie trochę nie korzystnie szczególnie jak tz będzie w pracy , ale dasz radę [emoji1320][emoji1320]. Mój tz dziś zaspał
Do pracy dobrze ze ja mam czujny sen i go obudziłam :p a ja wstałam dziś o 3:30 i już mam cały dom wysprzątany włącznie z lodówka [emoji23][emoji23]nawet z psem już byłam w parku i wyprałam pościel :p nie wspominając o tym ze obiad tez zrobiłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Teraz tylko czekam żeby włączyć odkurzacz o 7 hahaha

Właśnie mnie kot obudził bo drapal do drzwi pokoju córki i wyrzuciłam go na balkon.niech tam siedzi a nie z nudow budzi każdego po kolei8-).co do wózka to się pocieszam że jak go tak trochę pownosze to szybciej schudne:D.u mnie zapowiada się słoneczny dzień więc ja już nie zasnę.idę przygotować śniadanie dla wszystkich a zamiast obiadu jedziemy na działkę do tesciow na grilla:)

reklama
Grill na obiad super sprawa [emoji7] o fajnie masz kota :) ja mam psa i 3jaszczurki [emoji16] miałam jeszcze papużkę ale oddałam ja bo przy małym nie miałabym czasu dla niej i było by mi przykro jakby ciagle w klatce siedział [emoji22] długo szukałam mu domu aż znalazłam odpowiedni , szczerze ciężko mi się było z nim rozstać ;)

Do góry