Leki koszule i kapcie i duzo dobrego nastawianiaDziewczyny jak ja mam sie jutro do transferu przygotować?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Leki koszule i kapcie i duzo dobrego nastawianiaDziewczyny jak ja mam sie jutro do transferu przygotować?
[emoji53]I
Tu jest problem bo zamawial mi brat w stanach i tylko on moze do nich pisaca wcale mu sie nie spieszy
![]()
Dziewczyny jak ja mam sie jutro do transferu przygotować?
ktore Twoje podejscie?mnie dalej boli podbrzusze i to dosyc mocno,nie mam pojecia czy to dobrze czy zle.Zeszlym razem bolal mnie brzuch i sie okazalo,ze to zly znak........... boje sie ze i tym razem sie nie udaloJa mam to samo 6dpt

Dziewczyny kciuki za wszystkie dziś mocno zaciskam!!!!Dziś to się dzieje! Dziewczyny! Trzymamy kciuki za wszystkie i każdą z osobna [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
@Mruch dziś jest najprzyjemniejszy dzień! Przytulaj trzydniowca, do szczęśliwego zakończenia, abyś mogła przytulić Wasz cud i szczęście
@Vinszka i @Alfistka ahhh beta, obyśmy obie dziś dostały wyniki, które utworzą banana na twarzy! Niech nasze kropusie dadzą znać, że im z nami dobrze.
@Joko86 pewnie stresujący dzień, ale trzymamy kciuki za piękny rozwój, widoki i dobre wyniki!
@jasani i @natalix7 niech stymulacja przyniesie upragnione efekty!
Dziś to się dzieje! Dziewczyny! Trzymamy kciuki za wszystkie i każdą z osobna [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
@Mruch dziś jest najprzyjemniejszy dzień! Przytulaj trzydniowca, do szczęśliwego zakończenia, abyś mogła przytulić Wasz cud i szczęście
@Vinszka i @Alfistka ahhh beta, obyśmy obie dziś dostały wyniki, które utworzą banana na twarzy! Niech nasze kropusie dadzą znać, że im z nami dobrze.
@Joko86 pewnie stresujący dzień, ale trzymamy kciuki za piękny rozwój, widoki i dobre wyniki!
@jasani i @natalix7 niech stymulacja przyniesie upragnione efekty!