reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Hej dziewczynki:-D
Dzisiaj tocze sie na kontrole, maz mi kazal taxi wziasc, ale chyba sprobuje o wlasnych silach te pare metrow sie przetoczyc;-) W dol mam nadzieje jeszcze zleze a na gore to mnie juz maz podrzuci;-) (mieszkamy na gorce).

Anulka
jak sie robi strudel???

Olpa
ja tez jak ogladam te newsy z kraju to za glowe sie lapie:wściekła/y: Tylko ostatnio gdzies mi Polonia wsiakla i mam tylko Polsat2 i w kolko to samo puszczaja..

Sabina
ja wogole na takie urzedowe sprawy to mam gesia skorke. Wspolczuje naprawde:-(

lolcia
Bardzo nam milo;-)

reklama
Witam

Olpa to jeszcze troche zanim wrocisz.
Ja mam cyfre+ to z polskimi aferami jestem na bierzaco.Ehh
Tutaj sie jakos nie slyszy o walkach politykow,a pani Prezydent z nudow jezdzi po biednych krajach i sie fotografuje z biednymi dziecmi :-D

Sabina wspolczuje walki z Zusem.Z taka instytucja nie wygrasz :sorry:
Niewiem nieznam sie zupelnie na tym,ale moze jeszcze uda Ci sie wyrwac ten Pit i zlozyc go na koniec roku?
Wiem ,ze w Irlandii mozna odzyskac pieniadze do 4 lat wstecz.
No niewiem,tak sobie gdybam :dull:

Ladina bedzie dzis Usg?
Powodzenia na kontroli.Moja dopiero za 11 dni :happy2:

witam

Ladina czekam na wieści po wizycie :tak:

lolcia bardzo Nam miło :tak:

sabinko szkoda słów :wściekła/y:

anineczko witoj laska :-)

Cześć dziewczyny:-)

Anulka super sprawa z tym kociakiem. Oby więcej takich ludzi jak Wy.

Sabina kocie przepiękne. Uwielbiam koty, kiedyś na pewno będę miała kotka, ale teraz jedna z moich suk kotów nie toleruje, a ja nie będę narażać zwierzaka na pożarcie:no:

Kajunia jak się czujesz po tym fenoterolu? Ja masakrycznie. Serce chce mi wyskoczyć, ręce mi latają jakbym była na niezłym kacu...
Sąsiadka bombowa. Taką tylko ze schodów spuścić. U mnie w rodzinie też są bliźniaki, wprawdzie urodziły się miesiac przed czasem, ale są zdrowe i nic im nie dolega. Bardzo fajne roześmiane dzieci.
A to one:-)

Ludzie nie mają swoich problemów i żerują na innych wrrrr Ja wczoraj też miałam awanturę z sąsiadką... Ma zarąbiścia agresywnego psa, którego boi się dosłownie każdy i oczywiście wczoraj miałam spotkanie moich dziewczyn z tą cholerną suką... moje siedziały (bo taki miały przykaz) a ta chciała się ze smyczy zerwać, a sąsiadka do mnie, ze moje psy bez kagańców chodzą i ona się boi po klatce chodzić:szok: i ona to zgłosi... osłabiła mnie dokumentnie.. jakby kagańce na pyskach moich suk miały jej pomóc zapanować nad jej kundlem... Normalnie szkoda słów.

Dzień dobry
Ja sie dziś tylko przywitam bo zaraz uciekam
Urzedy,przychodnia,sanepid i do pracy.Wieczorkiem postaram sie cos napisac i poczytać co tam u Was kochane,buziaki.

Witaj Kajuniu ;-);-):happy2:
Jak samopoczucie?
I jak chlopaki? Daja Ci popalic ?:happy2:

BiznesWoman milej pracki.Nie przemeczaj sie ;-)

Bira rozumiem,ze piszesz z lozka ?;-);-):happy2:
Co do sasiadki brak slow :wściekła/y:
Co jest z tymi ludzmi :nerd:

Kajunia jak się czujesz po tym fenoterolu? Ja masakrycznie. Serce chce mi wyskoczyć, ręce mi latają jakbym była na niezłym kacu...

bira po fenoterolu czułam się tak samo ale tak 3-4 dni :zawstydzona/y: ale zapobiegawczo na fenoterol biorę izoptin - co działa łagodząco np. na podwyższony puls czy drgawki :zawstydzona/y:
a jaką bierzesz dawkę????

Witaj Kajuniu ;-);-):happy2:
Jak samopoczucie?
I jak chlopaki? Daja Ci popalic ?:happy2:

anineczko chłopaki dali mi czadu w nocy :rofl2: nie mogłam spać, bo chyba było im niewygodnie :zawstydzona/y: no i od 6.30 jestem na nogach bo mam skopane całe boki :-D teraz już są po śniadanku i bawią się grzecznie z mamusią :-p

Women Ty wogóle odpoczywasz :nerd:

dzień dobry:-)
wpadam się przywitać
póżniej nadrobię zaległości
teraz lecę na miasto kupić synkowi książki do szkoły
a póżniej z mężem na zakupki:tak:

miłego dnia mamuśki:cool:

reklama
Do góry