Kawoszka81
Fanka BB :)
Dziewczyny wracam do domu. KTG jest ok następne w czwartek. Lekarka super wszystko wytłumaczyła. Mój J. był ze mną i na KTG i u lekarz. Jak nie urodzę to w piątek kładę się do szpitala na wywołanie. Czuję się dobrze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Życzę Ci, żeby jednak odbyło się bez wywoływaniaDziewczyny wracam do domu. KTG jest ok następne w czwartek. Lekarka super wszystko wytłumaczyła. Mój J. był ze mną i na KTG i u lekarz. Jak nie urodzę to w piątek kładę się do szpitala na wywołanie. Czuję się dobrze.
Ja mam w sobote w dzień drugiego terminu! Zobaczymy co mi powiedzą! Boże tak bym chciała,żeby do tego czasu jednak sam zdecydował się wyleźć! U mnie upał niesamowity!Życzę Ci, żeby jednak odbyło się bez wywoływaniaCieszę się, że wyniki są dobre i dobrze się czujecie
Niech szczęśliwie nadejdzie rozwiązanie do czwartku,oczywiście szybkie i bezbolesne
![]()
Może krwiste przez ten masaż? Niektóre dziewczyny mają plamienia nawet od zwyklego badania.Hej dziewczyny ;* super Kawoszka ze ktg jest ok i trzymam kciuki żeby Klaudia wyskoczyła sama już na dniach :* ogólnie dziewczyny żebyśmy wszystkie już tuliły maleństwau mnie brak bóli/skurczy jedynie te plamienia od wczoraj mam i myśle ze to czop ale właśnie się zastanawiam skąd tyle tego aż[emoji33] raz brązowe raz takie krwiste mocne cały czas w podpaskach muszę siedzieć [emoji849][emoji849]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mielone z męża lub współmałżonek duszony na ostro. W każdym bądź razie mięso już mam.No może ale to słyszalam ze odrazu po masażu tak się dzieje a nie 3dni poto pewnie poprostu czop
rozmawiałam teraz z moja położna powiedziała ze to normalne i czekać na skurcze teraz
w sumie ma racje nie ma co panikować ale same wiecie jak to w pierwszej ciazy
Kropka to super ze ktg i u Ciebie ok ! Mam nadzieje ze wszystkie urodzimy normalnie bez wywoływania [emoji1317] . Co robicie dziś na obiad ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom