reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dla chłopców okropnie ciężko znaleźć jakieś fajne imię. Mamy tylko jednego faworyta od początku starań i wciąż nam się podoba, ale nie powiem Tobiasz... nie brałam pod uwagę, a bardzo mi się spodobało :)
Udzielam pozwolenia na podwędzenie pomysłu [emoji8] [emoji12] [emoji7] [emoji1] A jakie jeszcze imię chodzi Ci po głowie?

Super, bardzo się cieszę. Który to tc? Czas szybko leci a ja się trochę w tym wszystkim gubię Moje dzieciaki tak się wczoraj rozpychaly ze ciężko było oddech złapać i w dodatku ten upał

[emoji127] 28.10.2017
Wczoraj na usg wyszło, że Malutka to 17tyg5dni, a Maleńki 18 tyg. Czyli liczę, że dziś 18tyg i 1 dzien[emoji1] U mnie też czasami się kręcą, że musze usiąść i dac im się wyszaleć. Kiedyś nie dawały mi spać, więc włączyłam kołysankę na tel i przybliżyłam do brzucha. Prawie od razu się uspokoiły [emoji7][emoji7]

Nie wiem, mam 25 lat i marzę o chodzeniu w ciąży kilkakrotnie i raczej bliżej mi do decyzji,że biorę oddzielnie,ale z drugiej strony wydaje mi się,że szanse są dużo większe przy podaniu dwóch... a Ty??
Niebawem 33 wiosny na karku więc staję się już trochę niecierpliwa;) Za pierwszym razem miałam transfer 2 maluchów. Teraz sama nie wiem, boję się aż tak zaryzykować. Pewnie lekarz zadecyduje za mnie.

reklama
Niebawem 33 wiosny na karku więc staję się już trochę niecierpliwa;) Za pierwszym razem miałam transfer 2 maluchów. Teraz sama nie wiem, boję się aż tak zaryzykować. Pewnie lekarz zadecyduje za mnie.
U mnie Pani doktor powiedziała,że to nasza decyzja i nie widzi przeciwwskazań, ja myślę,że jak będę mogła już w lipcu to przytulam jednego a jak będę musiała czekać do sierpnia to wtedy dwa :-) Natomiast mój M mówi,że można postawić wszystko na jedną kartę i dwa na raz :-)

Do góry