Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj Emily. Bardzo mi przykro z powodu choroby. Niestety nie mogę Ci w niczym pomóc bo totalnie nic nie wiadomo na temat mukowiscydozy. Moze jednak nie żegnaj się z nami. Nie wiem czy masz dostęp do zamkniętego wątku. Jesli miałabyś ochotę to zapraszamy. Pamiętaj ze nadal jesteś czerwcową mamą i gdybys chciała pogadać to jesteśmy [emoji4][emoji8] Buziaki dla Jagódki [emoji182] i mnóstwo siły dla Was[emoji9]
![]()
zaraz ci załatwimyNie mam dostępu do zamkniętego wątku... jak i gdzie szukać?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie żegnam smutna wiadomością. Mała Jagódka ma mukowiscydozespędziliśmy miesiąc ponad w szpitalach. Teraz uczymy sie nowego życia. Doceniajcie ze wasze maluchy sa zdrowe
jeśli spotkalyscie mamę lub którejś w przesiewie wyjdzie mukowiscydoza to zapraszam do kontaktu. U nas była przyspieszona diagnoza ze względu na niedroznos jelit zaraz po porodzie a na przesiewowe zazwyczaj sie czeka 6 tyg chyba. Oczywiście nie życzę zeby któraś dostała list z instytutu ale jeśli to piszcie do mnie i jeśli znacie kogoś to tez bym chciała poznać jakaś mamę z takim problemem
. Narazie sie oswajamy i uczymy wszystkiego...
Pozdrawiam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom