reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Beatko nie załamuj się. To nadal wysoka temp. Może się za bardzo denerwujesz przed robieniem testów ciążowych i dlatego jest nieco niższa. Bądź dobrej myśli
;-):-).
Co do mnie to moje hormony oszalały zupełnie. Dzisiaj miałam 36.5 (wczoraj 36.2). Skoki raz w dół raz w górę. Co to ma być

?
Niech wreszcie przyjdzie ta @ to może mój organizm się uspokoi. Mam nadzieję,że tylko ten cykl jest taki pokręcony

.
MaGGma wiem co to życie na obczyźnie i tęsknota

Co do mnie to moje hormony oszalały zupełnie. Dzisiaj miałam 36.5 (wczoraj 36.2). Skoki raz w dół raz w górę. Co to ma być

Niech wreszcie przyjdzie ta @ to może mój organizm się uspokoi. Mam nadzieję,że tylko ten cykl jest taki pokręcony

MaGGma wiem co to życie na obczyźnie i tęsknota
wiatjcie kobiety!
JAk tam zafaslkowane? robcie testy bo tzreba opijac
NiaNia jak samopoczucie? mdlosci? wymioty?
No własnie chorobcia poki co nic

1. wielkie bolące piersi
2. wiekszy niz normalnie apetyt
3. czasem taki jakby bol, rozpieranie macicy

4. chęc robienia poprzadków, przebieranie rzeczy, starych ciuchów etc. (wlasnie wsyawiłam na allegro wszytskie swoje ciązowe rzeczy

5. Zasypiam o 22

i koniec objawów

Eni ale mów ja Ty? :-)Jak się czujesz? No i czy juz cos widac ?

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Zrobilam yen tescior- NEGATYWNY. Wiec czekam na @, juz sie nie oszukuje. Lecimy na plac zabaw.
Ależ Beatko jest jeszcze wcześnie, więc test musisz zrobić z pierwszego porannego moczu

Odczekaj jeszcze i zrób test ponownie ale zaraz po przebudzeniu. 3mam kciuki :-)
Ależ Beatko jest jeszcze wcześnie, więc test musisz zrobić z pierwszego porannego moczu!!!!!
Odczekaj jeszcze i zrób test ponownie ale zaraz po przebudzeniu. 3mam kciuki :-)
No własnie!
Mnie słaba kreska wyszła nawet w terminie miesiączki

dziewczynki, powiedzcie, może któraś z Was niedawno odstawiała tabletki?? mnie od dwóch tyg boli brzucho jak na @.. moze to poprostu objawy ostawienia..
Jezeli odstawilaś dwa tygodnie temu to raczej owulacja

reklama
Moze masz racje Dorota, moze za wczesnie zrobilam ten test. Teraz bede czekac, czekac, czekac. Zrobie tak za pare dni, ale nie w tym tygodniu. faktycznie chyba sie pospieszylam, czas mam do jutra- bo w piatek jest dopiero 30 dc. Mam to gdzies , narazie o tym nie mysle. Dorotka a kiedy przyjedziesz do Polski? Moj maz zawsze jak wraca do kraju, to jest jakas afera w rzadzie. Zycze Tobie i Twojej rodzinie udanego urlopu.
Podziel się: