reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beatko nie załamuj się. To nadal wysoka temp. Może się za bardzo denerwujesz przed robieniem testów ciążowych i dlatego jest nieco niższa. Bądź dobrej myśli :tak:;-):-).
Co do mnie to moje hormony oszalały zupełnie. Dzisiaj miałam 36.5 (wczoraj 36.2). Skoki raz w dół raz w górę. Co to ma być :szok::szok::szok:?
Niech wreszcie przyjdzie ta @ to może mój organizm się uspokoi. Mam nadzieję,że tylko ten cykl jest taki pokręcony :baffled::eek::sorry2:.
MaGGma wiem co to życie na obczyźnie i tęsknota

wiatjcie kobiety!
JAk tam zafaslkowane? robcie testy bo tzreba opijac:)
NiaNia jak samopoczucie? mdlosci? wymioty?

No własnie chorobcia poki co nic :baffled: Juz nawet brzuszek tak nie boli jak wczesniej . Z objawów mam ::ninja2:
1. wielkie bolące piersi
2. wiekszy niz normalnie apetyt
3. czasem taki jakby bol, rozpieranie macicy :sorry2:
4. chęc robienia poprzadków, przebieranie rzeczy, starych ciuchów etc. (wlasnie wsyawiłam na allegro wszytskie swoje ciązowe rzeczy :tak: bo stwierdziłam ze wszytsko mi się znudziło)
5. Zasypiam o 22 :szok: i spie jak zabita :tak:

i koniec objawów :nerd: Chyba wolałabym juz wymiotować i zdychac moze wtedy bym czuła, ze cos się dzieje :eek:

Eni ale mów ja Ty? :-)Jak się czujesz? No i czy juz cos widac ?:-p

Zrobilam yen tescior- NEGATYWNY. Wiec czekam na @, juz sie nie oszukuje. Lecimy na plac zabaw.

Ależ Beatko jest jeszcze wcześnie, więc test musisz zrobić z pierwszego porannego moczu :tak:!!!!!
Odczekaj jeszcze i zrób test ponownie ale zaraz po przebudzeniu. 3mam kciuki :-)

Własnie sprawdziłam zapiski i mdłości zaczeły mi sie dokladnie za 4 dni (odnoszac to do ciązy z Maxem oczywiscie :tak:).
Wiec chyba wszytsko przede mną :-p

Juz sie nie mogę doczekac :-D

dziewczynki, powiedzcie, może któraś z Was niedawno odstawiała tabletki?? mnie od dwóch tyg boli brzucho jak na @.. moze to poprostu objawy ostawienia..

reklama
Moze masz racje Dorota, moze za wczesnie zrobilam ten test. Teraz bede czekac, czekac, czekac. Zrobie tak za pare dni, ale nie w tym tygodniu. faktycznie chyba sie pospieszylam, czas mam do jutra- bo w piatek jest dopiero 30 dc. Mam to gdzies , narazie o tym nie mysle. Dorotka a kiedy przyjedziesz do Polski? Moj maz zawsze jak wraca do kraju, to jest jakas afera w rzadzie. Zycze Tobie i Twojej rodzinie udanego urlopu.

Do góry