reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
ciagle pada.... i pada.....
smutno.jpeg

krecik no niezle macie na tych zajeciach-przynajmniej jest smiesznie:-pja dopiero we wrzesniu ide do szkolki rodzenia, mam nadzieje ze sie oplaci:happy2:

Kajunia wspolczuje tego uczulenia kochana!dermatolog na pewno pomoze, ginekolodzy nie znaja sie tak na uczuleniach, trzymaj sie!

Women23 zycie sie na nim zemsci zobaczysz, nie ma tak dobrze, to co robimy innym wraca do nas razy trzy!mam nadzieje ze w jego przypadku sie sprawdzi:tak:;-) koniecznie daj znac jak tam USG poszlo

Kajuniu dawaj odrazu znac co dermatolog powiedzial! Mam nadzieje ze ta wysypka zniknie bo wiem jakie moze byc uciazliwe takie swedzenie!!!

Kathhe, moim zdaniem kurs sie jakos przydaje! Zycze Ci bys i ty byla zadowolona ze szkoly rodzenia! Na takich zajeciach jest chociazby z tego wzgledu fajnie bo nie jestes sama brzuchatka tylko spotykasz inne oczekujace mamuski!!!

A ja dzisiaj chyba utluke mojego chlopa!!!! Boze czy wsyzstcy sa tacy????
Odkad jestesmy razem to zwracam mu uwage ze kibelek to tez w jakis sposob nasza wizytowka! Ja mam juz poprostu dosyc czyszczenia po nim malowanek! On dalej to samo a mnie doslownie na rzyganie juz bierze! Ogolnie jest latwy w wychowaniu ale dlaczego niemoze zrozumiec ze to jest obrzydliwe????!!!!! Teraz zwrocilam mu uwage bo sytuacja sie powtorzyla a on mi ze co ja taka nerowa jestem??? Ja mu mowie ze mam powody a ten mi ze ja przesadzam!!!! No wkurzyc sie mozna! Co go kurde matka nie nauczyla jak sie trzeba zachowac w toalecie????? Do kogo mam miec teraz pretensje???????

Przepraszam za taki gowniany temat!!!(jestem poprostu mega wsciekla!!!!)

wróciłam od dermatologa :sick:
otóż uczulenie mam na słodycze :szok: a faktycznie jem je tonami :zawstydzona/y:
dostałam jakąś samorobną maść (jutro do odbioru w aptece), dodatkową - silnie łagodzącą maść i syrop :crazy: dodatkowo kupiłam sobie też wapno :sick:
mam nadzieję, że uczulenie szybko zejdzie bo jesetm strasznie rozdrapana i szybko nie wkleję swoich zdjęć do galerii :no:

z remontem pokoiku nasze chłopy :-p uwinęli się bardzo szybko :tak: mamy już rozstawione łóżeczka i tak dla picu rozłożyliśmy też pościele :rofl2: wygląda przepięknie :tak: a dzisiaj wyprałam 4 pralki ciuchów i pieluch dla dzieci :happy2: a teraz padam na pyszczek :sick: a za prasowanie wezmę się jutro :tak:
aha czy Was dzieci też tak mocno kopią :confused::confused::confused:

później muszę poczytać co u Was ... bo ja tylko o tym swoim uczuleniu :zawstydzona/y:

Krecik
:-D:-D:-D ale sie usmialam:-D:-D:-D
wkurzajace to jest nie powiem, bo mojemu tez sie zdarza mi taka niespodzianke zostawic, naszczescie juz coraz rzadziej;-) Ale nie moge wyplenic z niego super zwyczaju, ze gdy ja staram sie zrelaxowac w wannie moj ukochany przychodzi pogadac, siada na kibleku i funduje mi aromaterapie:wściekła/y: Rece opadaja:baffled:

Kajunia
na slodycze:szok::szok: rozumiem, ze to tylko w ciazy tak:baffled:?? Oby to smarowidlo pomoglo:tak:
A co do kopania to ten po prawej kopie jak dzikus, w szoku jestem:szok: natomiast ten po lewej umiarkowanie;-)
Czekamy na fotki pokoiku :tak::tak::tak:

reklama
Moj maz tez siedzi przy mnie jak sie kapie.Zazwyczaj wskakuje do wanny z Antkiem i najpierw wyciaga Antka a pozniej mnie.:happy2:
Juz sie sama nie podniose,nawet uchwyty,ktore mamy zamontowane przy wannie nie daja rady.:baffled:
Musi mnie z niej podniesc :eek::sorry2:

Do góry