reklama
krecik no niezle macie na tych zajeciach-przynajmniej jest smiesznie
ja dopiero we wrzesniu ide do szkolki rodzenia, mam nadzieje ze sie oplaci
Kajunia wspolczuje tego uczulenia kochana!dermatolog na pewno pomoze, ginekolodzy nie znaja sie tak na uczuleniach, trzymaj sie!
Women23 zycie sie na nim zemsci zobaczysz, nie ma tak dobrze, to co robimy innym wraca do nas razy trzy!mam nadzieje ze w jego przypadku sie sprawdzi
;-) koniecznie daj znac jak tam USG poszlo
ja dopiero we wrzesniu ide do szkolki rodzenia, mam nadzieje ze sie oplaci
Kajunia wspolczuje tego uczulenia kochana!dermatolog na pewno pomoze, ginekolodzy nie znaja sie tak na uczuleniach, trzymaj sie!
Women23 zycie sie na nim zemsci zobaczysz, nie ma tak dobrze, to co robimy innym wraca do nas razy trzy!mam nadzieje ze w jego przypadku sie sprawdzi
;-) koniecznie daj znac jak tam USG poszloKajuniu dawaj odrazu znac co dermatolog powiedzial! Mam nadzieje ze ta wysypka zniknie bo wiem jakie moze byc uciazliwe takie swedzenie!!!
Kathhe, moim zdaniem kurs sie jakos przydaje! Zycze Ci bys i ty byla zadowolona ze szkoly rodzenia! Na takich zajeciach jest chociazby z tego wzgledu fajnie bo nie jestes sama brzuchatka tylko spotykasz inne oczekujace mamuski!!!
A ja dzisiaj chyba utluke mojego chlopa!!!! Boze czy wsyzstcy sa tacy????
Odkad jestesmy razem to zwracam mu uwage ze kibelek to tez w jakis sposob nasza wizytowka! Ja mam juz poprostu dosyc czyszczenia po nim malowanek! On dalej to samo a mnie doslownie na rzyganie juz bierze! Ogolnie jest latwy w wychowaniu ale dlaczego niemoze zrozumiec ze to jest obrzydliwe????!!!!! Teraz zwrocilam mu uwage bo sytuacja sie powtorzyla a on mi ze co ja taka nerowa jestem??? Ja mu mowie ze mam powody a ten mi ze ja przesadzam!!!! No wkurzyc sie mozna! Co go kurde matka nie nauczyla jak sie trzeba zachowac w toalecie????? Do kogo mam miec teraz pretensje???????
Przepraszam za taki gowniany temat!!!(jestem poprostu mega wsciekla!!!!)
Kathhe, moim zdaniem kurs sie jakos przydaje! Zycze Ci bys i ty byla zadowolona ze szkoly rodzenia! Na takich zajeciach jest chociazby z tego wzgledu fajnie bo nie jestes sama brzuchatka tylko spotykasz inne oczekujace mamuski!!!
A ja dzisiaj chyba utluke mojego chlopa!!!! Boze czy wsyzstcy sa tacy????
Odkad jestesmy razem to zwracam mu uwage ze kibelek to tez w jakis sposob nasza wizytowka! Ja mam juz poprostu dosyc czyszczenia po nim malowanek! On dalej to samo a mnie doslownie na rzyganie juz bierze! Ogolnie jest latwy w wychowaniu ale dlaczego niemoze zrozumiec ze to jest obrzydliwe????!!!!! Teraz zwrocilam mu uwage bo sytuacja sie powtorzyla a on mi ze co ja taka nerowa jestem??? Ja mu mowie ze mam powody a ten mi ze ja przesadzam!!!! No wkurzyc sie mozna! Co go kurde matka nie nauczyla jak sie trzeba zachowac w toalecie????? Do kogo mam miec teraz pretensje???????
Przepraszam za taki gowniany temat!!!(jestem poprostu mega wsciekla!!!!)
kajunia
bliźniakowa mama :)
wróciłam od dermatologa :sick:
otóż uczulenie mam na słodycze
a faktycznie jem je tonami
dostałam jakąś samorobną maść (jutro do odbioru w aptece), dodatkową - silnie łagodzącą maść i syrop
dodatkowo kupiłam sobie też wapno :sick:
mam nadzieję, że uczulenie szybko zejdzie bo jesetm strasznie rozdrapana i szybko nie wkleję swoich zdjęć do galerii
z remontem pokoiku nasze chłopy
uwinęli się bardzo szybko
mamy już rozstawione łóżeczka i tak dla picu rozłożyliśmy też pościele
wygląda przepięknie
a dzisiaj wyprałam 4 pralki ciuchów i pieluch dla dzieci
a teraz padam na pyszczek :sick: a za prasowanie wezmę się jutro 
aha czy Was dzieci też tak mocno kopią

później muszę poczytać co u Was ... bo ja tylko o tym swoim uczuleniu
otóż uczulenie mam na słodycze
a faktycznie jem je tonami
dostałam jakąś samorobną maść (jutro do odbioru w aptece), dodatkową - silnie łagodzącą maść i syrop
dodatkowo kupiłam sobie też wapno :sick: mam nadzieję, że uczulenie szybko zejdzie bo jesetm strasznie rozdrapana i szybko nie wkleję swoich zdjęć do galerii
z remontem pokoiku nasze chłopy
uwinęli się bardzo szybko
mamy już rozstawione łóżeczka i tak dla picu rozłożyliśmy też pościele
wygląda przepięknie
a dzisiaj wyprałam 4 pralki ciuchów i pieluch dla dzieci
a teraz padam na pyszczek :sick: a za prasowanie wezmę się jutro 
aha czy Was dzieci też tak mocno kopią

później muszę poczytać co u Was ... bo ja tylko o tym swoim uczuleniu

Krecik

ale sie usmialam

wkurzajace to jest nie powiem, bo mojemu tez sie zdarza mi taka niespodzianke zostawic, naszczescie juz coraz rzadziej;-) Ale nie moge wyplenic z niego super zwyczaju, ze gdy ja staram sie zrelaxowac w wannie moj ukochany przychodzi pogadac, siada na kibleku i funduje mi aromaterapie
Rece opadaja

ale sie usmialam

wkurzajace to jest nie powiem, bo mojemu tez sie zdarza mi taka niespodzianke zostawic, naszczescie juz coraz rzadziej;-) Ale nie moge wyplenic z niego super zwyczaju, ze gdy ja staram sie zrelaxowac w wannie moj ukochany przychodzi pogadac, siada na kibleku i funduje mi aromaterapie
Rece opadaja
anineczka
królowa mrówek :P

Dziewczyny jestescie BOSKIE
aromaterapia hahaha
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Moj maz tez siedzi przy mnie jak sie kapie.Zazwyczaj wskakuje do wanny z Antkiem i najpierw wyciaga Antka a pozniej mnie.
Juz sie sama nie podniose,nawet uchwyty,ktore mamy zamontowane przy wannie nie daja rady.
Musi mnie z niej podniesc

Juz sie sama nie podniose,nawet uchwyty,ktore mamy zamontowane przy wannie nie daja rady.

Musi mnie z niej podniesc

Podziel się: