Ewunka
Fanka BB :)
No niestety...tylko z puszki albo wędzone

Znalazłam w Makro sardynki swierze całe

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety...tylko z puszki albo wędzone
Ja liściastych surowych nie jjem wcale .To znaczy myje wszystkie iwoce i warzywa oprocz szpinaku i rukoli bo je kupuje w paczkach i pisze tam ze juz sa umyte ale w takim razie i te bede jeszcze myla
Ja mialam tsh 0.2 przed transferemJa nie miałam żadnych wahań podczas stymulacji. Dopiero jak się okazało, że jestem w ciąży to TSH wyszło 6.6. A wynik 1.1 jest okMoja pani dr mówiła mi, że już z dwóch opcji lepsza jest za niską wartość (nadczynnosc) niż za wysoka (niedoczynność)
Tarczyca niestety ma to do siebie, że lubi się wahać
![]()
Anett jak tam po imprezce?no ja gdyby nie mój kochany tez juz bym oszalała![]()
Nie nie mamy juz zarodkow. Mielismy 3. Pierwszy tranfer jednego zardka nieudany. Crio dwoch zarodkow udane [emoji173]Dziękuję :* cudownie że będzie akurat parka no i wybrałaś śliczne imionkaA masz jeszcze zarodki ?
relanium tanio - ja płaciłam ok 11 zł, progesteron - zależy jaki - za dupka płaciłam ok 34zł, lutinus 110zł/21 tabl a żel crinone 15 dawek 200złNo tak, pamiętam że w sumie to miałyśmy chyba mieć transfer w podobnym terminie ale ja miałam ciągle przekładany i pamiętam że też byłaś z Gamety
A jak się czujesz ?oprócz tego że jesteś szczęśliwa
Relanium to przepisał dr sam z siebie czy poprosiłaś? i ile zapłaciłaś za te wszystkie leki ? chciałabym się jakoś przygotować na to co usłyszę w aptece![]()
Znalazłam w Makro sardynki swierze całe![]()
Tamiza co u Was? przyszła @? kiedy startujecie?Dziewczyny dziś niedziela więc kalendarza nie wrzuciłam. Jutro oczywiście go wstawie !
Dziś mam małego doła bo kolejna koleżanka właśnie urodziła ...mam nadzieję ze ten wisielczy humor szybko mi przejdzie .
Mimo popołudnia życzę Wam wszystkim udanej niedzieli![]()
o nieCześć dziewczyny, u mnie niestety nic dobrego. Właśnie przyjęli mnie na oddział. Podejrzenie pozamacicznej. Dostałam przed południem bóli brzucha, więc przyjechałam na izbę, a przy usg bardzo krwawiłam, jutro dodatkowe badania.[emoji22][emoji22][emoji22]
Ok 10 tyś Ale większość badań robiliśmy na własną rękę a po nieudanych transferach żadnego szukania przyczyny tylko kasa i kolejną stymulacjaA może pamiętasz ile Cię wyniosło in vitro u prof??? Bo ja z tego wszystkiego nawet nie zapytalama myslisz ze to nie jest dobry lekarz ? Trochę mnie zmartwilas
![]()