Kawoszka81
Fanka BB :)
Cieszy się moja to gada do wiszących zabawek.Zobacz załącznik 820839 przyszła mata.mały na początku był trochę ostrożny ale teraz już się rozgląda,macha rączkami i nóżkami![]()
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cieszy się moja to gada do wiszących zabawek.Zobacz załącznik 820839 przyszła mata.mały na początku był trochę ostrożny ale teraz już się rozgląda,macha rączkami i nóżkami![]()
No to prawie tak jak u nas. Faceci zmieniają się nie o 180 a 360 stopni. Mam wrażenie, że mały też dostanie katar. U mnie wszyscy w domu już smarkają, młoda też zaczęła. Mały kicha co chwilę. Czyściłam mu nosek. Ja się czuję lepiej,karat przechodzi. Tak sobie myślę, że chyba wezne dzieciaków i gdzieś pojadę. Narazie zimno bo tylko 7 stopni ale jak nie będzie padać i będzie słonko to wychodzę z domu a on niech robi co chce.Kurde Veronika to smutnenawet nie wiem co Ci doradzić no bo sprawa wyglada nie najlepiej mam jednak nadzieje ,ze wszystko wam się ułoży :* ale z tym fitnessem przegiął :/ Ty masz niezły już w domu przy swojej trójce ! Ja za to mam dosyć już kłótni o pierdoly np. O kur...chusteczki do wycierania pupy czy inne podobne rzeczy , kiedyś pomagał we wszystkim a teraz oczekuje wszystkiego i wcale mu nie pokazałam ze potrafię sama sprzątać ,on olał sprawę . Małym tez niechce się zająć za bardzo no chyba ze nie płacze ,nie spędzamy ze sobą wcale czasu nawet na spacery chodzę sama . Ciekawe jak to się skończy bo narazie widzę ze fatalnie . Dlaczego ludzie tak się zmieniają ! Kiedyś to zrobiłby dla mnie wszystko a dziś mam wrażenie ze gdyby nie dziecko to by sobie odszedł
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom