reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Cd zapominalskiego męża. Rano wstał, bo do pracy. Ja karmię malego. Pyta się mnie czy chce herbatę. Mówię ze nie. On "co taka w nie w sosie" mówię mu ze mi przykro bo robisz ze mnie idiotke mówiąc ze pamietales o urodzinach a nawet kwiatka nie dostałam. Nie ponyslales że może być mi przykro. Ja już myslle o twoich urodzinach z miesięcznym wyprzedzeniem. A ja zasluzylam na same zyczenia? " No to on do mnie ze "domyślam się ze przykro, on też myślał o moich urodzinach z miesiąc wcześniej już."
Pojechał po kwiatki. Wrócił i przeprosił że logistycznie nie był w stanie w ciągu 4 dni kupić kwiatów. To zaczęłam ze jechał z mama do mechanika aby obejrzeć samochód. Pojechał do przychodni podać pesel młodego. W sobotę przez połowę dnia samochód stał, zanim pojechał na kawalerski. No to usłyszałam ze nie pomyślał.
Dla mnie kwiatki są ostatecznoscia, a niby on od miesiąca myślał o moich urodzinach, myślał aby Dac kwiaty... na prawdę chyba za idiotke mnie uważa.
Dzisiaj mama zadzwoniła i mówi że pytała się go na chrzcinach gdy Artura karmilam czy pamięta o urodzinach, czy chociażby kwiatki kupił. To zapewniał że pamięta. :/ czuję się nieważna. Jak urodziłam to ja już się nie liczę i można o mnie zapomnieć. I wciskać mi kity jak idiotce. Wysoko mnie ceni. :(

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Emol wszystkiego najlepszego :* Szczerze to masz gorzej ode mnie. Mój od kilki dni zaczął się przytulać i póki co konflikt zażegnany. Nawet wczoraj zaczął temat ślubu. W środę mamy jechać się dowiedzieć wszystkiego. Ale dalej twierdzi, że ja byłam winna, że nie chciał się nawet przytulić bo go denerwowałam i chodziłam zła! Tłumaczyłam cielokowi, że on był powodem! I jak młotem w kowadło! Ustąpiłam bo pewnie znowu by wyszła awantura!Czasami wyzwę go po polsku i jest mi lepiej a najlepsze jest to, że nie rozumie :D Co do urodzin to mój nie lubi swoich więc dostaje tylko życzenia. O moich pamięta i też zawsze pyta co chcę a ja zawsze mówię nic. Mimo to w tym roku kupił pięknego storczyka z 25 kwiatami. Jak mu się zapytałam czy specjalnie szukał takiego to powiedział, że nie bo nie wie ile kończę lat :D w sumie to miał tylko takie szczęście i liczył kwiaty bo nie wierzył :) Ja jak mu kupiłam pierwszy raz prezent na jego urodziny(nie tani perfum) to go wyrzucił bo on nie używa takich rzeczy! I wiem co ty teraz czujesz. Niby nie ta sama sytaucja ale też mi było bardzo przykro

Kochana jak go kochasz to ustąp.Nic przyjemnego ale faceci są gorsi od dzieci. I czasami warto odpuścić i tym debilom przebaczyć! I wtedy oni zadowoleni jak dzieci! A ty na jego następne urodziny wcale nie pytaj co chce! Złóż mu w tym dniu życzenia i wtedy będzie wiedział jakie to miłe uczucie! Słuchaj po tym jak mój wyrzucił ten perfum, na drugi dzień na przeprosiny kupił duży bukiet kwiatów. Czy ktoś zgadnie co ja zrobiłam??? :D

Wyrzuciłas je [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak! Na jego oczach! I jaką miałam satysfakcję! I ta jego mina bezcenna! Już nigdy więcej tak nie zrobił na dodatek powiedział, że wie co czułam ;)

Hahhaha sikam jesteś the best ! My dzisiaj jakoś się dogadujemy :p ale te czekanie na mój dom mnie wkurwia już dziewczyny :( dziś dzwoniłam i dalej nic nie wiadomo ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie dawno mnie nie było [emoji3]
Ania skończyła już miesiąc, jak ten czas ucieka, dopiero w ciąży chodziłam i czekałam jak tykająca bomba a tu miesiąc smyknal nawet nie wiem kiedy.
Mała Jest fantastyczna, grzeczna jak aniołek w porównaniu ze starszą. Uwielbia jeździć autem, wcale nie płacze, do tego stopnia że odważyliśmy się pojechać nad morze (380km) i obyło się bez żadnego postoju. Nocki też w miarę przesypia, budzi się co 3 godz na karmienie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to jak mój ;) Nas czeka długa podróż ok 10 godz. Jedziemy na noc bo w dzień z 3 to jak samobójstwo :D Dziewczyny znowu muszę małego dokarmiać flaszką. Mam nadzieję, że to tylko przez moje przeziębienie jakoś się nie najada i myślę, że minie. Już miałam taki okres, że musiałam go chwilę dokarmiać. Nie lubię tego ale przecież nie zostawię go płaczącego zglodu :/

Do góry