la_mariquita
Moderator
U mnie ostatni maluszek miał 54 cm i 4290gJa pierwszą ciążę miałam stymulowaną, brzuch jak z bliźniakami, ale młoda 3850 54 cm![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie ostatni maluszek miał 54 cm i 4290gJa pierwszą ciążę miałam stymulowaną, brzuch jak z bliźniakami, ale młoda 3850 54 cm![]()
To faktycznie dużyU mnie ostatni maluszek miał 54 cm i 4290g![]()
Jako, że mam tendencję wzrostową i wszystkie dzieci od 3900 w górę, to się lekko boję tego czwartegoTo faktycznie duży![]()
A jak z porodami? Miałaś Sn czy cesarki?U mnie ostatni maluszek miał 54 cm i 4290g![]()
Pierwszy poród CC z powodu zagrażającej zamartwicy, później dwa VBACA jak z porodami? Miałaś Sn czy cesarki?
Macie jakieś nastawienie dziewczyny na konkretny rodzaj porodu?
Cudownie!Jestem po wizycie! Bobasek jest, serduszko bije! Termin z USG 6.12![]()
U mnie to samo tylko bez gorączki w nocy obudziłam się cała mokraKolejny dzień z gorączką, katarem, kaszlem i bolącym gardłem. Ehhh jestem wykończona i mam nadzieję że nic się przyszłej dzidzi nie stanie ...![]()