la_mariquita
Moderator
Ja dzisiaj w końcu zajęłam się różami, które dostałam z okazji Dnia Kobiet
trochę mi się zeszło, ale już są obcięte i wsadzone do doniczki. Ciekawe czy przetrwają, bo to lidlowe różyczki, a one to są jednak loterią 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja w tym roku pierszy raz zostałam ogrodnikiem XD zasadziłam pełno warzyw w ogródku, jak nasionka kiełkowały to aż mi się płakać z dumy chciałoJa dzisiaj w końcu zajęłam się różami, które dostałam z okazji Dnia Kobiettrochę mi się zeszło, ale już są obcięte i wsadzone do doniczki. Ciekawe czy przetrwają, bo to lidlowe różyczki, a one to są jednak loterią
![]()
My z mężem chcemy zbudować grządkę podwyższoną, ale planuję tam zioła, truskawki, maliny i chyba tyle l, może jakieś koktajlowe pomidorkiJa w tym roku pierszy raz zostałam ogrodnikiem XD zasadziłam pełno warzyw w ogródku, jak nasionka kiełkowały to aż mi się płakać z dumy chciałociekawa jestem ile mi tego w ogóle wyrośnie
![]()
To ja kupiłam kilka grządek i od razu z grubej rury i pomidory i ogórki i brokuł i w sumie wszystko co tylkoMy z mężem chcemy zbudować grządkę podwyższoną, ale planuję tam zioła, truskawki, maliny i chyba tyle l, może jakieś koktajlowe pomidorki
Ogród budujemy od zeszłego roku, powolutku coraz więcej dosadzamy i zaczyna mieć to trochę więcej sensu. Ja od razu bym tu chętnie zasądził wszystko z ogrodniczego![]()