Carmen2412
Fanka BB :)
Oooo zjadłabym małosolne
czyli z chorobą nie jestem sama dramat to pewnie przez tą pogodę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakbyś mogła mi przy okazji poprawić miesiąc na grudzień bo jakiś byk się wkradłAno, jestem moderatorem forum![]()
Pewnie, poprawioneJakbyś mogła mi przy okazji poprawić miesiąc na grudzień bo jakiś byk się wkradł![]()
U mnie mdłości minęły, za to płynnie przeszły w rozwolnienie cokolwiek zjem/wypijęJak wasze mdłości dziewczyny ? Ja od kilku dni rano wszystko co zjem to wymiotuje, nawet samą wodą. A mdli mnie calutki dzień. Na myśl o mięsie mam odruch wymiotny, a jak poczuje zapach to odrazu jest zwrot. Już mam dosyć a to dopiero początek![]()
Oo to dobrze, będziesz mi pomagać jak mogę prosić bo ostatnio mam duży na głowie że nie ogarniam :d miałam wczoraj przysiąść, no ale już mnie rozłożyłoPewnie, poprawione
U mnie mdłości minęły, za to płynnie przeszły w rozwolnienie cokolwiek zjem/wypiję![]()
Ja rano wstaje jak na kacu, potem jest ok, ale popołudniu znów wracają nudności. I po co niektórym jedzeniu też mi niedobrze. Póki co bez wymiotów, ale już nie raz walczyłam zJak wasze mdłości dziewczyny ? Ja od kilku dni rano wszystko co zjem to wymiotuje, nawet samą wodą. A mdli mnie calutki dzień. Na myśl o mięsie mam odruch wymiotny, a jak poczuje zapach to odrazu jest zwrot. Już mam dosyć a to dopiero początek![]()
Pewnie, będę pomagać jak będę miała czasOo to dobrze, będziesz mi pomagać jak mogę prosić bo ostatnio mam duży na głowie że nie ogarniam :d miałam wczoraj przysiąść, no ale już mnie rozłożyłodziś leżę, ale zaraz akurat do przychodni musimy wszyscy jechać ogarnąć sprawę do tego szpitala a jutro znowu pół dnia w szpitalu na kolejnych badaniach genetycznych a w piątek jeszcze dentysta z młodą..
Swoją drogą.. pojechalibyscie do dentysty z dzieckiem, skoro dziecko ma się lepiej ale jako rodzic ma się gorzej? Na fotelu siedzę z dzieckiem. Zastanawiam się czy jechać.
A w którym tyg jesteś bo ja na razie poza chęcią spania nie mam objawów za wieleJak wasze mdłości dziewczyny ? Ja od kilku dni rano wszystko co zjem to wymiotuje, nawet samą wodą. A mdli mnie calutki dzień. Na myśl o mięsie mam odruch wymiotny, a jak poczuje zapach to odrazu jest zwrot. Już mam dosyć a to dopiero początek![]()