• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

reklama
Czyli miałaś prawie trzykrotnie zwiększoną . Pytam bo ja z 35 wskoczyłam na 114,9 🤣więc też mnie to zastanawia 3 raz już nie badałam mam nadzieję że wytrzymam do wizyty u lekarza bez robienia sobie badań
No to piękny przyrost. No mi kazał zrobić dwie, ta trzecia to takie moje sprawdzenie, jak idzie 😂 Chociaż z tego co czytałam to wysoki przyrost bety nie warunkuje ciąży mnogiej, no ale jak widać troche może jednak pokazuje. Trzęsę się jak galareta 🙈Jak tylko dowiedziałam się na monitoringu cyklu że jest szansa, to bardzo chciałam żeby wyszło. No ale jednak jest to hardcore 😂

No to piękny przyrost. No mi kazał zrobić dwie, ta trzecia to takie moje sprawdzenie, jak idzie 😂 Chociaż z tego co czytałam to wysoki przyrost bety nie warunkuje ciąży mnogiej, no ale jak widać troche może jednak pokazuje. Trzęsę się jak galareta 🙈Jak tylko dowiedziałam się na monitoringu cyklu że jest szansa, to bardzo chciałam żeby wyszło. No ale jednak jest to hardcore 😂
Podwójne szczęście 👶🏼👶🏼 a mnie coś rozkłada gardło nawala i do tego kaszel do chodzi 😞 troszku się boje

Podwójne szczęście 👶🏼👶🏼 a mnie coś rozkłada gardło nawala i do tego kaszel do chodzi 😞 troszku się boje
No jeszcze to do mnie nie dochodzi, ale oby wszystko było ok 🤍

Ojej to niedobrze. Ja na początku też czułam się jakbym była chora, ale to takie bardziej osłabienie, gardło mnie nie bolało. Daj znać czym będziesz się leczyć no i oczywiście zdrówka Ci życzę 🫂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry