Carmen2412
Fanka BB :)
Ja mam wizytę 24.04 i to będzie 5+3 . Miałam wizytę umówiona wcześniej więc szkoda nie korzystać potem na pewno pójdę w 8 tyg ale muszę się dopiero umówić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jak przyrastała ci beta przy tych 2 pęcherzykach ?Póki co jest ok. Ale potwierdziło się to co było widać na monitoringu- są dwa pęcherzyki. Za dwa tygodnie będziemy sprawdzać jak się rozwijają![]()
Uuu szykują nam się grupowe bliźniakiPóki co jest ok. Ale potwierdziło się to co było widać na monitoringu- są dwa pęcherzyki. Za dwa tygodnie będziemy sprawdzać jak się rozwijają![]()
Czyli miałaś prawie trzykrotnie zwiększoną . Pytam bo ja z 35 wskoczyłam na 114,9Sprawdzałam tylko 3 razy
13 DPO - 340,6 mIU/ml
15 DPO - 1166,9 mIU/ml
20 DPO - 9683,4 mIU/ml
No to piękny przyrost. No mi kazał zrobić dwie, ta trzecia to takie moje sprawdzenie, jak idzieCzyli miałaś prawie trzykrotnie zwiększoną . Pytam bo ja z 35 wskoczyłam na 114,9więc też mnie to zastanawia 3 raz już nie badałam mam nadzieję że wytrzymam do wizyty u lekarza bez robienia sobie badań
Podwójne szczęścieNo to piękny przyrost. No mi kazał zrobić dwie, ta trzecia to takie moje sprawdzenie, jak idzieChociaż z tego co czytałam to wysoki przyrost bety nie warunkuje ciąży mnogiej, no ale jak widać troche może jednak pokazuje. Trzęsę się jak galareta
Jak tylko dowiedziałam się na monitoringu cyklu że jest szansa, to bardzo chciałam żeby wyszło. No ale jednak jest to hardcore
![]()
No jeszcze to do mnie nie dochodzi, ale oby wszystko było okPodwójne szczęściea mnie coś rozkłada gardło nawala i do tego kaszel do chodzi
troszku się boje
Ja też cierpliwie poczekam. Bardzo bym chciała na jednej wizycie już mnie bicie serduszka, bo tej niepewności nie przetrwam. U mnie wg OM to będzie 7+0, ale według mnie mam młodszą ciążę.Idę na wizytę pierwsza to będzie 8+2(9 tydzień) to w sumie jakoś późno, ale cierpliwie czekam![]()