nicenice
Fanka BB :)
Ja 12 grudnia będę obchodzić 30 urodziny i termin z om mam na 12 grudniaWątpliwa sprawa,ale oby tak było!
Grudzień to w ogóle u mnie miesiąc urodzin,ja mam 1 grudnia, mąż 15 grudnia,a teraz bejbik jeszcze grudniowy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja 12 grudnia będę obchodzić 30 urodziny i termin z om mam na 12 grudniaWątpliwa sprawa,ale oby tak było!
Grudzień to w ogóle u mnie miesiąc urodzin,ja mam 1 grudnia, mąż 15 grudnia,a teraz bejbik jeszcze grudniowy![]()
Też masz trójkę dzieciaków w domu już? W jakim wieku?To zazdroszczę. U mnie 3 indukowane![]()
MamTeż masz trójkę dzieciaków w domu już? W jakim wieku?
Budesonide (refundowany)2x1wziewO to dobra informacja, 22 kwietnia mam wizytę u alergologa to może mnie poratuje czymś, a te wyziewy to co to dokładnie jest? Bo nigdy o tym nie słyszałam![]()
I to się nazywa prezent urodzinowyJa 12 grudnia będę obchodzić 30 urodziny i termin z om mam na 12 grudnia![]()
WohohoMamwszystkie 5 lat i mniej
![]()
Ja między pierwszymi dzieciakami mam 19 msc różnicy, dramatu nie było, całkiem dobrze to wspominam. Relację teraz mają wspaniałąWohohoto będziesz mieć wesoło,ja w sumie jestem zadowolona, że mój najmłodszy ma 5 latek, wcześniej miałam też tak małą różnice wieku i było ciekawie
![]()
To spora lista widzę, dobrze, że cokolwiek z tego rzeczywiście ma refundacjęBudesonide (refundowany)2x1wziew
Doraźnie jak dusi miałam
Buventol (refundowany)
To taki proszek który wciągasz ustami i zatrzymujesz powietrze na 4s
Do tego :
do nosa
Tafen (ten 100%płatny )
Zyrtec 30%
Ja w poprzedniej ciąży brałam budezonid wziewnie (bo mam też lekką astmę) i krople do nosa Tafen (to też jest z budezonidem), a w drugim trymestrze i podczas kp brałam też zyx. To jest podobna substancja co w zyrtecu i niektórzy lekarze mówią, że można, a inni że nie, ale ja się bardzo źle czułam po zyrtecu, a bez tabletek szybko bym się rozchorowała. Teraz odstawiłam zyx, mimo że brzoza już pyli.Będę pytać lekarza oczywiście ale może któraś z was wie czy w ciąży można brać leki na alergię?