• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

Dziś zaczęłam 7 tydzień 🥹
Od wczoraj mam mdłości lekkie od rana. Musze ciągle coś jeść, bo inaczej średnio się czuję. Mam nadzieję, że na tym się skończą moje dolegliwości żołądkowe 🙉
To ja się cieszę że jeszcze nie mam mdłości, ale z doświadczenia wiem że to kwestia max tygodnia i będą…. Teraz pracuje też ile mogę bo wiem jak będę się czuć za dwa tygodnie 🫠

reklama
Hej, ja już po wizycie. Pęcherzyk 15 mm, zarodek 2.2 mam, fhr obecne. Martwi tylko to że z om 7+2 a zarodek wychodzi na 5+3. Podejrzewałam późniejszą owulację, ale liczyłam że chociaż 6 tydzień jest. Lekarz zalecił zrobić betę i przyrost i jeśli będzie za mała to wcześniej kontrola, jeśli będzie okej to za 2 tygodnie kontrola. W razie krwawienia kontrola wcześniej lub IP. Pozostaje czekać 👊🏻🫡♥️

U mnie też wychodzą różne daty, ostatnią wizytę miałam u pani doktor z doskoku, bo termin był szybki. U mojego doktorka 07.04 wychodziło 5+1 z usg, a 5+3 z miesiączki i był sam pęcherzyk, a u tej pani doktor z crl 5+6, a GA 6+3, więc też rozbieżność, u córki takich różnic nie miałam

U mnie też wychodzą różne daty, ostatnią wizytę miałam u pani doktor z doskoku, bo termin był szybki. U mojego doktorka 07.04 wychodziło 5+1 z usg, a 5+3 z miesiączki i był sam pęcherzyk, a u tej pani doktor z crl 5+6, a GA 6+3, więc też rozbieżność, u córki takich różnic nie miałam
No i mnie niestety około 2 tygodni różnicy więc lekarzu był taki lekko zaniepokojony, no ale trzeba czekać. No i jeszcze muszę czekać na sobotę lub poniedziałek żeby betę zrobić :/ przy 1 ciąży robiłam dla spokoju a teraz nie zrobiłam to się będę teraz stresować

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry