• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

reklama
Mam do Was pytanie czy któraś z was po potwierdzeniu ciąży bety i pozniej przyrostu zbadała sobie przed wizytą u lekarza jeszcze raz betę i progesteron i on Wam się obniżył ? Bo zaczynam trochę panikować mimo że jest to jeszcze norma ale jest niższy niż ostatnio za to beta mi tak wystartowała że zastanawiam się czy nie Bd bliźniaków 🤣

Mam do Was pytanie czy któraś z was po potwierdzeniu ciąży bety i pozniej przyrostu zbadała sobie przed wizytą u lekarza jeszcze raz betę i progesteron i on Wam się obniżył ? Bo zaczynam trochę panikować mimo że jest to jeszcze norma ale jest niższy niż ostatnio za to beta mi tak wystartowała że zastanawiam się czy nie Bd bliźniaków 🤣
Ja tak nie robiłam i tym razem też nie zamierzam :)

Ja od ovitrelle, po owulacji biorę proga, takie były założenia stymulacji. I teraz cały czas kontynuuję, bo tak mi kazał lekarz

reklama
Ja badałam długo betę i progesteron, bo wtedy czułam się spokojna. Progesteron mi spadał, miałam chyba 13,58 najniższy. Wtedy byłam chwilę przed pierwszą wizytą i na wszelki wypadek poprosiłam o luteinę. Nie miałam żadnych plamień itd, ale mimo wszystko bałam się, bo to moja pierwsza ciąża. Ginekolog przepisała mi bez problemu. Powiedziała, że wynik jest jeszcze w normie, ale skoro mam byc przez to spokojniejsza to nie zaszkodzi mi ta luteina ☺️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry