reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@edloteh a skąd ta wiedza ze Inofem ma wysokie IG? ale tak sobie myślę ze wystarczy zagryź orzechami i będzie mieć średi jeżeli oczywiście to sprawdzone info. Na dniach kończę leki,robię z tydzień przerwy i piszę do docenta o skierowanie na szczczepienie pullowane...nic już nie sprawdzam już ponad rok minął od mojej przygody z immunologią.to moje ostatnie starcie....
@Ilis91 test cytotoksyczny to test LCT sprawdzasz nim czy nie jesteś uczulona na wyilozowane limfocyty partnera, jeżeli wyjdzie dodatni nie ma sensu brać szczepień męzowych bo nic to nie da a moze nawet pogorszyć (i to znaczy ze jesteś uczulona) wyniki jak było w moim przypadku..jego wynik świadczy również o stopniu agresywności organizmu
@magda1208 jaTobie też kibicuję
Witam się i ja w ten pochmurny jesienny dzień, ps. nie cierpię takiej aury (deprecha)

reklama
Tak wzięłam juz dupka z szafki. Nie ma na co czekać. Obawiam się że to stres związany z powrotem do pracy;)
Ech.. Dzwonilam umówić się na wizytę do dr P pomimo że dalej czekam na jeszcze jeden wynik bo pomyślałam ze zaklepie termin.. 12 października... Ja pierdziele..

Destino gratulacje ! Wiedziałam ze będzie synek ;)
Zdrówka dla was .

A u mnie zacznynam nowy cykl !

Wróciłam już do Anglii ;)

Pozdrawiam dziewczyny

Bertha super micha [emoji12][emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry