Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dziewczynki wynik 82,4chyba ladny ale raczej wrozy jednego bobasa,cio?
![]()
Przyrost ładny, gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki wynik 82,4chyba ladny ale raczej wrozy jednego bobasa,cio?
![]()
Cudowna wiadomość :-)Jeszcze nie mialam Ci okazji gratulować.Wyczekałaś swoje i się udało.Super super super :-)Dziewczynki wynik 82,4chyba ladny ale raczej wrozy jednego bobasa,cio?
![]()
Ja jestem analitykiem, ale przy tym introwertykiem, wiec jestem takim dziwnym czlowiekiem, ktory ma problem z emocjami, ale nie ma problemu z liczbami.
Moj maz jest bardziej emocjonalny ode mnie :d
Ale tez czasami jak mnie za duzo emocji najdzie to nie wiem jak sobie z nimi poradzic, chyba nadal dobrze ze odbylam zaloby po tacie, bo w sumie sama nie wiem co czuje, zlosc na sytuacje, rozczarowanie bo nie tak mialo byc, akceptacje, bo tata juz nie cierpi..
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane ja w szpitalu z podejrzeniem saczenia wod plodowych
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
No to ja w domku. Rosną rosną pecholew piątek punkcja. ok 14 pecherzykow. zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mocno trzymam kciuki kochana :-)DziewcZyny już przytuliłam mojego kropeczka... 4aa... I i jeszcze 3 zamrożone teraz niech zostanie z Mamusia.....
Hmmm...mi wychodzi że 45%
Gratuluję
Ale ja slabo znam te emocje. Duzo ludzi powiedzialoby, ze jestem zimna. Otwieram sie wiecej przy ludziach ktorych znam, i... duzo latwiej nawiazuje relacje z ludzmi jak nie musze wchodzicz nimi w bezposrednie interacje, dlatego dobrze mi sie z.wami gada. Meza tez poznalam przez internetMojemu introwertykowi w zeszłym roku zmarła mama, a on może przez 5 minut dał po sobie poznać że go to zabolało. Ktoś z zewnątrz by pomyślał, że spłynęło po nim jak po kaczce.
Faktycznie specyficzni z Was ludzie i czasami ciężcy do ogarnięcia, ale jak tu Was nie kochać
A te skrajne emocje które opisałaś są jak najbardziej zrozumiałe.