• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczyny plamień dostałam. Napiszcie jak długo miałyście bo nie wiem czy się umawiać do mojego ginekologa. W sumie jak pomyślę to objawy miałam jak normalnie przed okresem: wnerwienie, apetyt na słodkie.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny plamień dostałam. Napiszcie jak długo miałyście bo nie wiem czy się umawiać do mojego ginekologa. W sumie jak pomyślę to objawy miałam jak normalnie przed okresem: wnerwienie, apetyt na słodkie.

Ja miałam tydzień okres a po kilku dniach plamienie 1 dzień.na razie czekam na kolejny okres bo chcę zrobić tą cytologie i mieć już to z głowy.

W sobotę byliśmy u babci męża. Ma już 93 lata i jest super :).pierwszy raz widziała Dominika i bardzo się wzruszyła. Szkoda mi jej bo zawsze płacze jak wyjeżdżamy że może już się nie zobaczymy.niestety nie mieszka blisko.w jedną stronę jedziemy 2 godziny więc musimy organizować wyjazd na cały dzień żeby był sens jechać. Z niemowlakiem to trochę bardziej skomplikowane niż jak się jedzie samemu.

Ja miałam tydzień okres a po kilku dniach plamienie 1 dzień.na razie czekam na kolejny okres bo chcę zrobić tą cytologie i mieć już to z głowy.
Ja chciałam do mojego lekarza pojrchać i też zrobić cytologię. Bo mój J.mnie ciśnie czemu od porodu jeszcze nie pojechałam. Ja do swojego mam 60km. A wiadome jak to a to nie miał mi kto z dzieckiem zostać a to szczepienie a to ciągle coś wyskakiwało. Miałam się zapisać na przyszły wtorek. Nie zając nie ucieknie.

Moja córcia jest taks długa że już wkracza w rozmiar 68 [emoji25] a była taka malutka. Wysoka będzie. tyle ciuchów miała i takie śliczne nie poniszczone a tu trzeba kolejne kupować.

W sobotę byliśmy u babci męża. Ma już 93 lata i jest super :).pierwszy raz widziała Dominika i bardzo się wzruszyła. Szkoda mi jej bo zawsze płacze jak wyjeżdżamy że może już się nie zobaczymy.niestety nie mieszka blisko.w jedną stronę jedziemy 2 godziny więc musimy organizować wyjazd na cały dzień żeby był sens jechać. Z niemowlakiem to trochę bardziej skomplikowane niż jak się jedzie samemu.
Czyli jest prababcią [emoji5]

Moja babcia nie żyje ale jej siostra tak. Ciotka skończyła właśnie 92 lata i jest pra pra babcią. Jej córka miała dwie córki potem z tych córek były znowu córki i znowy. Same baby się rodziły. W rodzinie ze strony mojej mamy mamy są same baby.

reklama
Kawoszka, fatum ;) pewnie za każdym razem myślą "może tym razem facet" a tu psioszka ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry